Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, July 6, 2011

Hello kitty kutyy

Klu suruh Seth Mat belikan or renovate umah camginie dia nak tak?
Hahahaha .. tapi cantik per sweet sweet jer kan =)
agak2 berapa upah nak bayar untuk indon yg akan ubahsuai umah untuk jadi camni?
Mengarut? ok find memang nak mengarut pun coz today such a busy day for me 

Ari nie eLLy keBUSYan coz .. Hotel is fully booked ..
So that's all for today. see you tomorrow! Insyallah


9 comments:

atty's said...

rasa mcm nak makan2 je umah tu ..cute sgt ..mcm manis jer

dilazfamily said...

Cute yer rumah tu macam rumah mainan pulak.macam sayang nak duduk je kat situ sebab cute sangat

mummysyafie said...

mak aii..kalau wawan tengok matilah ai nak menjawab noks

rasp said...

kalo gini mau sapphire merayu nak stay dgn u main masak2 hehehehe

sW33tdARLiNG said...

aku rasa nak makan jer umah ko tuuu! hahahaha

eLLy said...

atty,opss jng la dimakan rumah ku itu.. nanti i nak stay mana ;(
hahahahaha

Dilaz,hahaha tapi mesti leceh nak jaga kan .. coz the colour sooo swetttt

Nor, mesti dia suruh ko renovate rumah jadi camgitu gak ;p

Rasp,hahaha i boleh join dia main masak2 gak ;p

Amy, amboii kejam tul ko ;p cian aku.. hakhakhak

Pepel BoNda AmaNi said...

rasa nak gigit2 jerk....

eLLy said...

gigit.. meh akak gigit amani dulu hukhukhuk

akubiomed said...

Alahai Pink Colour:-)