Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, July 26, 2011

Nak cari kayu .. nak cari kayu

Nak cari kayu nak cari kayu .. Oppsss .. Nak cari kain nak cari kain 
korang mesti dah cari kain kan.. ade yg dah siap antar tempah lagi tu..
Perghh kagum2.. bab Raya korang memang cepat .. hahahha jng marah haa ;)


Last sunday eLLy gi pusing2 kat Jakel Jln Tengku abd Rahman .. jln2 pusing2 adehh
tetiba rasa mcm tak berkenan pulak dng kain2 kat citu .. ngape eh? faktor umur kah?
Bermacam macam warna ade kat sana .. tapi tak de satu pun yg berkenan .. adehh
help help cheq nak rayaaaaaa.... dah ciap call tailor suruh sedikan cota' for me ..
plan nak antar kain b4 puasa :(  nak cari kain nak cari kain .. nak cari kain nak cari kain ..

Tahun nie nak beli warna ape? kekawan help me plssss .. lagi best klu ade sesiapa
yg baik hati nak pos kain kat ai ;p alaa 4 1/2 meter jerrr ...



9 comments:

IdaShah WC said...

bukan faktor umur tp mmg kain tu tak cantik hehehe

aku pon tak beli lg apa2 persiapan utk raya.mood raya tak mari lg

lagenda said...

Err..apa2 ajelah kaler yg x pernah kita pakai elly. Mak pun main sapu je kaler apa2

eLLy said...

Ida, entah la.. selalunye kat jakel la yg mcm2 adaaa :)


Mak, hehehe mak tak mau pos kain raya kat eLLy ke ;p

rasp said...

ermmmm kaler apa yg u lum ada sis...
leh u jadikkan tema kaler baju raya...
kita sropa...i pun slalu beli kain 4 1/2 meter jerrrr....
tlg habiskan kain utk penjual tu...
dpt pahala extra kan hahahahaha...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Adehh Elly,
Jangan kata ko, aku pun tak gi cari lagi ni. tahun ni macam takdek mud aje.

last2 abg aku suh gi beli yang siap aje nanti... hehe..

eLLy said...

Rasp, hurmm kena godek balik almari nie .. bab pahala tu i like .. huhuhu


Reena, aku mood raya ada tapi mood nak beli kan baju tu yg tak de :(

Pepel BoNda AmaNi said...

hari tue pegi jakel pun xjumpa yang berkenan di hati...hehehe dah tempah dah...tengah bulan depan dah leh amik..lalalalalalalla...semangat harus...nie pun posa ganti xabis g nie..kekekekekke.....

PutRee SeJiNjaNg said...

erm tilla pilih turquoise sis...hehhe..jom kita sedondon...:)

sW33tdARLiNG said...

hah, hantar kat aku sepasang...! biar aku jahit... upah ikut hasil kepuasan hati ko, boleh gitu? kalau tak puashati, jgn maki