Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, July 7, 2011

ului tapai kakai

-Amaran, Sila baca dlm nada nabil Maharaja lawak-

Oii Oii sawadikapppp .. Semalam eLLy dng boss gi ului tapai kakai kat The Mall
Oiii best ooo sangat sedap bila kakai ku di ului .. this is best brooo i Like (*o*)
Masa tengah ului awek Thai tu cakappp badan kamu besaii jng makan malam..not Good..
tapi apa kan daya lepas kenai uluii turun lower floor kami terus gi Pizzaii Hutt hahaha
kami makan makan sambil gelak gelakkk.. adus bab makan gue memang lemah la beb ;)

Pepepun moh kita layan clip Nabil Maharaja lawak :)




16 comments:

@xiM said...

sedapnya mengurutttttttttttttttt!!!

NM02 said...

hahahahaha...

mu nak tahu, smlm masa nak tido, aku ngan laki aku dok ulang banyak kali perkataan ului tapai kakai...

ala beb, selera tengah ada, makan aje la.. nnt dah tua, masa tu anak cucu sibuk nak sumbat bubur pun tak lalu dah... hahahaha

fieda said...

mmg senyum srg2 bila teringat balik lawak nabil yg ni...

eLLy said...

@xim, emmmm memang sodap ;)


Reena, hahahaha nokkkk bila mau pi ulut tapak kakai? jom arrr

i like ypur statement pasal makan tu setuju sangat sangat :D


Fieda, hahaha me too ..
ului tapai kakaii

sW33tdARLiNG said...

ehhh lepas urut mmg rasa lapooooooo!

*ayu the sun* said...

mahal tak kak? i need one la...
nak urut kakiiiiii

wahida said...

aku kalau teringat lawak nabil tu sampai sekarang pun aku tak renti gelak...haha!!

Pepel BoNda AmaNi said...

hahahahahahahahahaha.........macam2 la ko nie kak..

eLLy said...

amy, eh ye ke .. hahaha buat2 terkejut lak kan :)


ayu, kat The Mall tu sejam RM50 jer

eLLy said...

Wahidah, best kan .. i like :)


Eida, ini kisah benar dik ..
akak pi ului tapaii kakai ;)

lagenda said...

mak manyak suka maaa ului tapai kakai tuh!

miahahaha..

mummysyafie said...

lepas urut tetiba rasa lapar. hahah..makan malam tak boleh, tapi sebelum malam bleh kot amik byk2.. :P

eLLy said...

Mak, eLLy pun sangat suka...
i Like like like sangat :D

eLLy said...

Nor, hehehe selalunye sebelum malam tak berapa nak lapar.. bila dah malam baru lapar :D

Redbloodsnow said...

tgk pic1st tue/..buatkan zie jd teringin giler nk buat foot reflexilogy taw. kaki tgk kebas-kebas nih...huhu

eLLy said...

zie, memang sedap oOo .. rasa mcm nak gi buat lagi