Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, July 1, 2011

Change management in progress

Hari yg dinantikan telah tiba 1st July .. apekah yg akan berlaku?
jeng jeng jeng sama sama kita nantikan.

Pada yg blur blur tentang n3 ku ini, meh cini nak habaq ..
wahai org org kampung .. Mulai 1st July Co' tempat eLLy berkerja nie akan bertukar
managemet ! tak pasti lak dorang akan tukar nama lagi ke tidak .. tapii eLLy dengar cite
banyak perubahan yg akan berlaku .. tapi jng dok gebang jer
Sila bukti kan! .. cer tunjuk cer tunjuk ;)



8 comments:

Cik Wanie Ghani said...

selamat bertukar tempat yer wahai kakakku Elly,
hihihihi:)

wahida said...

kalau tukar management harap2 ada perubahan lain jugak yg positif...tapi letih kak kalau hotel asyik duk tukar management kak...aku pernah rasa semua tu...mcm2 perubahan dorang nak buat...kalau perubahan yg tak menyusahkan tak pe la jugak..

harap management baru ko best...

Pepel BoNda AmaNi said...

cam transformers kan..bertukar...kekekekke

rasp said...

hopefully management baru nie better lah sis...
kalo dpt yang hampagas tu yg fenin...

sW33tdARLiNG said...

nak pakai staf baru tak...?

Dee said...

harap staf bawahan tidak dipinggirkan sudahlah kan..

akubiomed said...

Kalau tukar pengurusan tentu macam-macam perkara hendak buat. Maklumlah penyapu baru kalau sapu memang bersih berbanding penyapu lama kalau sapu banyak yang terlepas :-)

Walau bagaimana pun think positive okay

eLLy said...

Wanie, akak tak bertukar, pihak pengurusan jer yg bertukar ;p

Wahidah, insyallah .. aku pun mengaharapkan benda yg sama

Eida, bukan transfomer la..
mcm wonderpets hahahaha

Rasp, wakakaka hamgpagas ;p

Amy, klu ade pun aku tak galakan ko join.. nanti hilang glamor aku ;p

Dee, mudah mudahan ..

Akubiomed, hurmm sangat tertarik dng falsafah penyapu itu ;p