Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, July 5, 2011

TUNE

Merujuk pada n3 semalam, dng ini eLLy mau cite xtiviti semalam (*o*)
hahaha pening tak? adus mengarut betul la aku nie.

Sebenarnye eLLy nak share myxtiviti semalam aka xtiviti monday bluse tu.

1. Semalam kat tempat kerja ade majlis taklimat pasal pengurusan baru & Ade la
majlis perpisahan cikit2, siap panggil si Satiya aka Baby face bagai. Motip?
Sorry No picture coz sebok dok cedok makanan ;)

2. Seperti yg diwawarkan semalam MyLuv bawa eLLy pi tidoq Hotel ;)

Sebenarnye Seth Mat punye boss yg nak stay here tapi last min dia kena gi out station
Soo kira rezeki kami la =)  tengok dia booked dng harga RM10.99 jer per night ;)

Tune Hotel @ Kota damansara, memusing musing la gak nak cari Hotel nie,
Al maklum lah Kota damansara nie kami memang tak berapa nak fimiliar sangat.

View from our glass window, nak kata mcm balcony pun tak gak. ade Asean food court
kat citu. tapi kami gi dinner kat area Ikano sano tu.

Walaupun setakat one night stay @ Tune Hotel tapi memang berbaloi coz it's FREE
hehehe .. lena sungguh cheq tidoq malam tadi (':')


12 comments:

atty's said...

murahnya dpt sewa hotel ngn harga cmtu..

Pepel BoNda AmaNi said...

lama cheq xdapat tidoq lena.....cheq pun nak jugak tidoq lena...

rATu kEBaYA said...

bestnyer dapat tido hotel.. murah rezki bos tu nanti..

eLLy said...

Atty, murah kan sis.. klu nak dijadikan tempat untuk tidor memang okey sangat.. Pagi bangun pi Shooping ronda2 pastu balik tidoq

Eida, hehe pi la check in kat mana2 amani mai Bonda' eLLy yg jaga :)

Aisyah, amin amin amin

lagenda said...

hahahaha..umah dok tgh KL pun p tido kat hotel yek elly..tak pe, janji free kan! hahaha...

P/s: Mana pic biliknya..leh gak tgk2

eLLy said...

Mak hehehe nak pi bercutii laki cheq asyik dok berkerja je ;(
so pi la dok la Hotel tengah bandar ;p tapi yg penting FREE

NM02 said...

nok...

seth mat?

emmm...

baiklah

eLLy said...

Nok ko ngape nie? Pening ye ;p

mummysyafie said...

lena ke? sure takde gangguan?? hihihih...

eLLy said...

hahaha tettt ;)

rasp said...

suka dgn soklan mummysyafie :D

eLLy said...

Rasp, Hahahah u guys nie memang tau! Grrrr ...