Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, July 11, 2011

Sudah tukar ka?

Salam semua, eLLy nak tanya nie? korang punye Blogger dashboard masih mcm
dulu atau dah bertukar? eLLy punye dah jadi camni .. tak pasti lak bila dia bertukar
semalam masa nak update baru eLLy perasan. Arghh tetiba rasa mcm budak baru
nak jadi blogger lak. terkial kial nak cari option untuk update, upload gambar,
edit nak wat auto publish pun dok terkial kial. hehehe biasa la benda baru kan :D



9 comments:

sW33tdARLiNG said...

eehhh dah macam dashboard wordpress....

IdaShah said...

belum terjadi lagi

wahida said...

belum jadik lagi...semua pun kena ke kak...mesti susah kan kak...huhu...

Redbloodsnow said...

eh...payah tu kalo gitu. zie nyer still cam biasa kak

eLLy said...

Amy, Ye ker

Ida, wahida, Zie : gue punyer dah bertukar camtu .. korang punye coming soon kot

akubiomed said...

Dashboard blogspot sudah berubah lagi mudah digunakan dan mesra pengguna

rasp said...

me tunggu turn nak transformers hehehehe

eLLy said...

Akubiomed, tu la tapi memula pening gak ;p


Rasp, you lum lagik eh.. kira i lagi advance la ye :D

IxoR@ said...

Kite punya masih seperti dulu kak...

Blom transform lagi.... huhuhu...

Advance la blog akak!
hehehehe...