Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, July 19, 2011

Tompomos

Ari tu eLLy & MyLuv gi jumpa Duan n' Tisya.
Masa kami gi jemput dorang kat Cheras .. masuk2 kereta jer duan terus cakap
"Mamu2 jom kita tengok tompomos ...Tompomos bertukar !!!"
Tompomos? amenda lak tompomos nie .. Duan cakap ape? Masy tak paham la ..
"Wan cakap wan nak tengok tompomos yg lobot becaaar tu.."

Lobot? oh robot .. hehehe itu Transformas daaa :)

Dari Cheras panggung yg terdekat ialah MBO di VIVA tempat baru beb ..
Oopss tempat lama yg di beri nafas baru !! cantik gak tapi tak pusing abis pun ..
Kami terus naik ke level 3.

Sementara Mamu gi beli ticket kita posing dulu

Sebenarnye eLLy & MyLuv dah tengok masa first day di tayangkan..
tapi memandangkan buah hati kami berdua nie belum tengok so kami layankan jugak.

Sebelum masuk panggung kami dah buat perjanjian dng Tisya "Sya jng nangis tau.."
minah nie cepat boring pasal tu klu nak tengok wayang  kena wat perjanjian dng dia dulu.
la ngape la mulut Tisya camgitu? hehe
Mamat berdua orang kat belakang tu gelak sakan nampak :)

Sebelum masuk panggung kami pi makan lite lite dulu maklum la i kan baru balik kerja
so perut pun lapaq la. makan kat kedai depan cinema tu jer .. malas nak pusing2
Nama kedai? hurm dah tak ingat :) faktor umur

Oh ye cite nie kan panjang so bila dah dekat ujung2 dua2 dah tertido :)

uolls dah tengok Tompomos ke belum?

 

6 comments:

IdaShah WC said...

hahaha tompomos katanya.khayra belum tgk lagi. mak bapak nya dah tengok hehehe...

bawak khayra ok..dia mmg suka citer camne. si bujang tu ntah boleh tak duk diam

Pepel BoNda AmaNi said...

tompomos dah kuar dvd lum??? huhuhuhu tunggu dvd kuar baru la dapat tengok tompomos...

rATu kEBaYA said...

tak tagk lagi.. agak2 astro 1st nanti ada keluar tak?

eLLy said...

Ida, Eida, Aisyah :
Dvd mesti dah keluar tapi Klu kat astro first time Raya nanti ade kot.. huhuhu :p

rasp said...

SH dah gi tengok sensorang aritu...
sungguh derhaka dia tinggalkan kami....
sib baik kami2 tak jadik tompomos tauuuu :D

eLLy said...

Rasp, ciss sungguh derhaka ..
next time terus bertukarrrrr