Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, July 20, 2011

Jumpa mereka !!

Assalammualaikum warahmatullah hiwabarokatuh .. Selamat pagi semua
Hari nie hari Rabu 20hb Julai 2011.

Semalam 19hb Julai 2011, eLLy pi makan Doyan =)
tapi kita simpan dulu cite Doyan .. saje nak kasi suspen :)

Moh kita cite kisah Sabtu 16hb Julai 2011 ..
cewah ari nie kita bermain dng tarikh la pulak kan

Hari sabtu lepas eLLy gi berdating dng 2 blogger di Jusco Taman Maluri.
Blogger seangkatan dng ku.. tapi dorang dah tak berapa nak aktif dah sekarang
tapi kat FB mereka sangat aktif :)

Calon yg pertama ialah .....
Mala, dia nie dah memang berkali2 eLLy jumpa.. yg eLLy pangku tu anak dia
Si Comel Khaleef, umur baru 6 bulan kot .. tapi klu dukung tulang dia taff oOo


Calon yg Kedua ialah .....
Yuzz, first time jumpa dia.. tapi di alam maya kami dah ber chit chat dekat 3 tahun gak la.
Thanks coz sudi jemput akak kat LRT :) dan Thanks gak coz belanja KFC

Kami lepak sembang sembang kat KFC jer tak meronda kemana pun..

Ohh thanks gak kat babyh Khaleef .. nasib baik baby sporting tak meragam :p

Psst Ari Sabtu nanti mummy & Masy eLLy nak pi karaokey ..
baby Khaleef dok umah diam2 okey.



18 comments:

Cik Wanie Ghani said...

wanie dpt jumpa ngn si Mala masa wedding dia,
tue sekali saja,
pastu dah x jumpa,
ngn kak yuzz plak,
ari tue mmg dah nak jumpa,
tapi akhirnya x dpt jugak...

dgn akak bila lagi nie,
hihihii

atty's said...

kty lom penah lagi jumpa mala ngn yuzz..bila le nak jumpa

Pepel BoNda AmaNi said...

nak sangat jumpa khaleef....bila la agaknya dapat jumpa dia...

eLLy said...

CW, hurmm ye la bila la kita nak ketemu kan :)

atty, nanti kita plan ye.. lepas raya maybe :)

Eida, jom akak nak pi karok dng mala this weekend :p

wahida said...

nok, aku tunggu plan kita nak mkn seafood kat K. Selangor tu....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

*wahida,

aku nak ikutttt !

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

opss baru nak komen..

elly,

yang bestnya bila borak dah tak ingat apa dah... hehe..

eLLy said...

Wahida & Azrina
Wokeh nanti kita kumpulkan bala tentera ye :P

rasp said...

wahhhh bestnya nak karoksss....
geng2 kita bila mau jumpa?

sW33tdARLiNG said...

haaa cepat kuarkan entry durian, aku nak meroyan niii

lagenda said...

kita je x pernah jumpa lg kan?? Huaaaa...

P/s: Kalo mak buat majlis berbuka puasa bersama2 6 Ogos ni di seremban, nak join x?

nUR_rOsALiNdA said...

Ooooo~
Aritu ko baru 1st time jumpa yuzz ke??? Baru ku tahu!!~

eLLy said...

Rasp, sis geng2 kita nampak gayanye lepas raya la kot


Amy, hahaha ko nak meroyan?? jng noks tak baik untuk kesihatan ;p

eLLy said...

Mak, bbuka kat seremban?
mak aiiii jauh nye :p

Mala, yeszaaa first time nokss ..

Liza Razak said...

sonoknye boleh reunion ngan kwn2 blogger.boleh tambah ramai kwn

eLLy said...

Liza Razak, kan kan kan kawan2 tak mau lawan :)

mummysyafie said...

nak etot gak..jangan tinggal daku taw

eLLy said...

Nor, jom jom .. tapi bila eh?