Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, August 19, 2011

Ada apa dng Ramadhan -Day 16

Asam podehh .. ari Selasa lepas eLLy & MyLuv gi berbuka kat kedai Asam Pedas
from my opis tu kedai nie tak de la jauh sa .. tapi biasa la KL klu tak jem tak sah!!
oh ye kedai ni kat Kg Pandan. mesti uolls tau kan kedai ni, eLLy pernah story kat cini dulu.

Nasib baik MyLuv ade contact number kedai nie, sementara nak sampai kami oder dulu.
bila sampai semua dah siap ;)

Asam pedas ikan tenggiri + telor dadar + ulam + Sambal belacan. Alhamdullilah konyang :)

hari nie dah ari Jumaat .. Selamat bercuti kawan kawan .. this weekend projet BERSIH
akan di jalankan, coz next weekend eLLy dah kena in house check in Hotel

Semoga mood malas tak menggoda ku ;)



16 comments:

♡ a.y.u ♡ said...

nyumm..nyumm...dap nye...

NM02 said...

kau masuk citer makan2 ptg2 sikit bleh.




eh, nasib baik aku uzur, leh cari nasi... hehehe

Pepel BoNda AmaNi said...

dah lama teringin nak pegi dekat kedai asam pedas kg pandan tue....

rasp said...

bila leeerrr SH nak bawa i terjah situ...
kita akan buat aktiviti yg sama wiken nie...

*SiRibenMerah said...

bila nk buka sekali neh...
dah nk hujung2 dah neh..
weken neh je free..
hehehe...
weken depan ai chow blk kampung da...

eLLy said...

Ayu, nyum nyum nyumm memang edapp :D

Reena,Noks ko tak pose.. shame shame ;p

Eida,laaa awat tak habaq.. jom! nanti akak teman kan ;p

Rasp,Projet hujung minggu yg CONFIRM ponatttt!!!

Iyra, Hurmm nanti kita calling2 yer :D

nads said...

sodap tuh...nak cari asam pedas jugaklah....huhu

♡ a.y.u ♡ said...

sis iyra :: weekend jom??ahad...i pon free..tp esok xbley..ehehe

*SiRibenMerah said...

ahad okeh je.. hehehe.. call me pelisss~

eLLy said...

Ayu & Iyra, This sunday meh join akak & sis Nor!!

mummysyafie said...

petang ni kiter jumpa yer noks..tak sabar nak jumpa ko.

akubiomed said...

Wah ringkasnya menu yang penting :-)

eLLy said...

Nor, hehehehe mee too :P

eLLy said...

akubiomed, yg penting soooodap ;p

sW33tdARLiNG said...

sedapnya ikan goreng tu.. ikan ni kalau goreng garing2 gitu punn dah sedap bangettt

eLLy said...

yeszaaaa.. sedap bangetttt ;p