Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, August 3, 2011

Ada apa dng Ramadhan -Day 3

Raya ketiga.. eh raya pulak Puasa di hari ketiga - berbuka di dalam kereta ..
hurmm sedih cian kat kami.. terkandas di jalan raya. jem jem jem :(

Mesti ramai yg senasib dng kami berbuka di jalan raya .. nasib baik la kat dlm kete
ade air mineral if not telan air liur jer la huhu.

From opis kami terus menuju ke Tesco Rawang, nak memenuhkan barang2 di
dapur :) al maklum la bulan Ramadhan nie bulan memasak bagi ku.
Walaupun dah masuk Ramadhan yg ke 4. dapurku masih belum berasap :)

Sampai jer Tesco kami terus carik makan .. huhuhu sumpah lapaq weh ..
kebetulan time sampai tu org lain dah habis makan so dapat la meja dan
yg paling penting tak payah tunggu lama :)

Kami makan kat Santai' menu of the day
:Udang Petai. :Bawal 3 rasa. :Kailan goreng. :Tom yam. :Tembikai Laici
2 orang makan RM58 gulpppp .. terus kenyang tak terkataaa
MyLuv cakap maybe this time ikan tu besar pasal tu la mahal ayat nak sedapkan hati

Tapi memang betul ikan tu Besar .. tengok la rangka' ikan tu .. besar kan :p

Lepas perut dah kenyang baru kami naik ke atas mencari barang dapur.
Pusing2 angkat tu angkat nie .. dekat RM200 gak melayang ..
Dari tadi eLLy dok sebut pasal RM jer kan.. harus la dok sebut2 coz this time
"Iiii.. yg kena bayar !!!" rela dalam keterpaksaan .. huhuhu

14 comments:

akubiomed said...

Susah juga berkerja dikawasan Lembah Klang. Saya dulu pernah berbuka didalam bas mini kerana terperangkap jam

eLLy said...

Akubiomed, bas mini? huhu lagi kes naya' nie

mummysyafie said...

tapi memang besar la ikan tu noks..licin plak sampai ke tulang ko ratah.

eLLy said...

Nor, bukan aku.. Seth Mat yg ratah sampai habis :D

wahida said...

wah...nampaknya santai dah jadi tmpt feveret korang ya..kak, kat situ mmg mahal sikit, tapi sedap...tak pe kak, ikan tu mmg besar, berbaloi...

kak, betul la, skang ni RM 200 beli barang2 runcit dapat apa je kan...huhu..duit dah mcm air..

Pepel BoNda AmaNi said...

skrang nie..duit ngalir cam air terjun jerk kan kak...menci taw..bos sila naikkan gaji saya sebanyak 5K..please..please....

eLLy said...

Wahida, yeszaaa makanan kat sana sodap + mahal cikit tapi berbaloi :D

eLLy said...

Eida, hurmm klu gaji naik,
harga barang pun naik..
pi mai pi mai tang tu :P

Cik Wanie Ghani said...

amboi berselera nampaknya,
sampai nampak tulang tinggal,
hihihihi...

shopping apa sampai rm 200 tue,
meriah uolssssss;)

eLLy said...

Wanie, akak shopping nestle bliss :D

sW33tdARLiNG said...

besar bagak ikan tuu.... mmg lawas laa berbuka erkk...

eLLy said...

Amy, hahahaha memang lawasss sesangat :D

Qu azniza ;) said...

maak aii. okan tu besar.. kenyg smpai sebulan hikhik

eLLy said...

Qu, kenyang sampai sebulan.. hihihi melampau ko dik :D