Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, August 3, 2011

Ada apa dng Ramadhan -Day 2

Assalamualikum semua, sudah dihari ke3 kita berpuasa ape macam? okey ker?
Im okey dah tak pening2 lalat dah :) okeh meh nak story xtiviti berbuka semalam.
Semalam eLLy berbuka di Hotel. Hotel mana? Hotel yg eLLy berkerja nie la,
kami diberi peluang berbuka beramai ramai di Hotel.
Berbuka dng kawan kawan. bermacam macam juadah di sediakan.
cuma larat dng tak larat jer nak menjamah nye

Beraneka kuih muih + bubur

muka kanak2 ria dapat makan free.

Geng yang same table with me

ini pun geng yg duduk satu table dng ku

Diantara ke istimewaan berbuka di Seri Pacific Hotel :-

 ade bai' naik basikal kasi kacang putih daa
kacang kacang ... kacang kacang ...

Kacang yg telah bertukar tangan.
Dan semestinye .. FREE

Ke istimewaan yg lain :-

* kat outdoor ade goreng2 bakar2 panggang2 lupa lak nak ambik gambar

** Ade live band .. ala ala acapela' gitu .. tapi gambar tak sempat nak ambik :(
korang sebut aje nak dengar lagu ape .. pasti dorang akan nyanyikan kat table uolls
tapi klu request lagu Raya tu awal sangat la kot ;)

Okey meh nak tepek gambar penutup ..

huhuhu licin beb :)

Info :
RM 90net per person
-Surau di sediakan

So kekawan bila nak plan berbuka bersama ku?
mai la berkumpul ramai2 "harga bisa di runding"



16 comments:

lagenda said...

walawei..RM90 satu kapla?? Gulp!! Mmg tak merasa ler nk berbuka kat situ elly!!

Hukhukhuk..

P/s: Harga bisa dirunding tu, berapa yek. Klu cantek harganya, leh la kita berbuka 3gether2 kan elly kan?

atty's said...

beshnya elly..dpt makan free..

Cik Wanie Ghani said...

wah bestnya akak dpt berbuka bersama kwn2 kan,
rm 90 sekepala yer,
huhuhuhuhuhu....

Redbloodsnow said...

RM90 per head? gluppp...parkinson tetiba. hehe

NM02 said...

blanja aku nokssss

rasp said...

wahhh suka dgn gimik beskal dpt kacang tu...
something different kan...
berbuka ramai2 dgn kawan2 camni besstttt :D

eLLy said...

Mak, nanti Mak PM me the date & number of pax nanti eLLy boleh dapat check kan. tapi kena 5pax and above la ye :)


atty, hehehe free free gak tapi kami still kena promo :)


Wanie, mai la turun cini, boleh berbuka sama2 :D

eLLy said...

Zie, alah RM90 jer .. boleh contra dng income nuff* hehehehe


Reena, haaaaaaa semputttttt :D


Rasp, kan kan kan memang best sekali sekala dapat berbuka ramai2

rATu kEBaYA said...

bestnyer berbuka kat hotel.. meriah lagi dgn kengkawan..

liza said...

kak li..harga sedara mara brp pulak..bo kautim tak...dlm 11 org..budget2 brp ek...

*SiRibenMerah said...

once da ada geng korum set date, sila informkan saya utk join okeh.. mau p jugakkkkk~

eLLy said...

Aisyah, yeszaa meriah you :)


Liza, 11 orang boleh jer nanti kak Ly sms kat hang :)


Iyra, wokeh rojer :D


.

mummysyafie said...

noks..nak gak berbuka kat situ. tapi harga nya buat aku terdiam. lari dari budget kejap. :)

eLLy said...

nOr, la kan sudah ku bilang harga boleh di runding :p

Pepel BoNda AmaNi said...

menarik nie..ce runding...ce runding...

eLLy said...

Eida, hehehe ce nego ce nego :)