Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, August 11, 2011

Ariani

Ini xtiviti sebelum puasa .. dah 2 minggu peram :D
ari tu eLLy & MyLuv gi shopping kat Jakel Shah Alam ..
yeszaaaa Shah Alam, kami malas nak turun KL.. coz malas nak melayan jem :)

Oleh yang demikian maka ke Shah Alam la kita.
eLLy gi memborong kain kat Jakel. dapat la merembat 6 pasang kain ..ngeee.. 6 jer
lepas ke Jakel kami gi rehet kan kaki kat Tutti Fruti sorry tak de gambar.

Lepas menghilangkan dahaga kat Tutti Fruti kami ke Ariani pulak.
ye la dah beli kain mesti kena beli tudung :) tudung raya maaa..
klu beli kain 6 pasang tudung kena cari berapa pasang kawan kawan?
huhuhu harus la 6 pasang gak :D

eLLy tak de beli tudung yg mahal2 sangat .. beli yg biasa2 jer tak de yg Diamon2 bagai
beli 6 pasang total bayar tak sampai RM300 pong!! i like like like :-)
tapi klu dah dapat member kad free tu paham2 jer la :)

Mood Raya sudah mariii ...


12 comments:

NeenaAnuar said...

walaupun neena tak bertudung.. tapi neena suker sangat ngan collection2 tudung Ariani nie.. tampak sangat kemas biler di pakai... memang dah berhajat kalau satu hari nanti neena berhijab.. insyallah memang Ariani lah yg menjadik pilihan hati neena! :)

Dee said...

wah..sakan..6 pasang..kenapa tak completekan seminggu je..7 pasang..hehehe..

*ayu the sun* said...

owh jeles.. ayu sehelai apa pun takde lagi ni fr raya,..

huhuhuhuh

sW33tdARLiNG said...

sib baik shopping sblm puasa, leh singgah tutti frutti

❦ a.y.u ❦ said...

wahh...semangat 6 pasang tu...memang raya sakan la kak elly yea...ehehe

rasp said...

pergghhh mantaps...6 baju 6 tudung...
ater kasut & handbag 6 gak ke *ihiks*

*SiRibenMerah said...

nak tudung baru jugakkkk...
hehehehe..

kak elly blanja la...

lagenda said...

wah..ada org borong tudung ariani!!! sakan la beraya nnt ye

wahida said...

mak aiiii, tak sampai 300? banyak tu ko shopping nok...

Pepel BoNda AmaNi said...

umangaih....sakan soping....

eLLy said...

Neena, insyallah suatu hari nanti samapi la seru tu & bertambah la pelanggan Ariani

Dee, oh ye tak ye gak kan :D siott jer ko hahahah

Ayu, saje je akak sedikan awal2 sonang ;p

Amy, yeszaaa .. bijak kan :P

.

eLLy said...

aYu, tak de la sakan sangat.. biasa2 ajooo :P

Rasp, ayoo semua kena 6 ker?
perghhh gigil kepala lutut cik mat ;p

Mak, huhuhu sakan makkk

Wahida, tak de la banyak sangat .. biasa2 ajooo

Eida, sakan noksss ;p

.