Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, August 18, 2011

Membeli belah di Sogo

Chakk !! .. Selamat pagi semua.. eh pagi lagi kan :p
Sorry la eLLy baru berkesempatan nak update, semalam tak sempat nak update,
Balik umah mandi & tido dng lena nyaaaaa... sebab aper? jeng jeng jeng ...

Semalam lepas kerja eLLy gi memeriahkan kesesakan lautan manusia di Sogo.
Sampai jer sogo sementara menunggu MySIL sampai, eLLy terus ke level 6
mencari table tuk berbuka.konon konon nak bbuka kat SR coz eLLy dah
terbayang bayang Aglio Olio. tapi sedehhh SR dah fully booked :(

Last sekali eLLy turun GF, nasib baik la cafe kat sebelah eskelator tu ade kosong.
tak ingat la pulak ape nama cafe tu. kami oder western set. terpaksa la lepak kat citu dulu
sehingga waktu berbuka.. kat luar hujan turun punye la lebattt ..
Lepas berbuka, dok lepak2 kat cafe tu dulu sementara nak tunggu food turun perut..
hahaha rasanye tak sempat nak turun kot :)

Okey pengembaraan pun bermula ... hajat di hati nak cari kasut raya .. tapi

*****
****
***
**
*
entah mcm mana boleh tersesat kat kawasan beg pulok :p CarloRino 2 for RM99
hurmm tunggu ape lagik ..lai lai pilih pilih pilih.. mulah mulah ..
Semalam kami ronda kat ground floor jer.. tak nak ke atas pong.

From Sogo eLLy & MySIL menapak ke jln TAR pulak .. nak tau eLLy rembat ape kat sana?
ish malu ahhh ... nak tau gak ker .. heheh kat Jln TAR eLLy merembat anak tudung'
hahaha itu pun mau cita ka? okey la tu tak kan nak cite yg besar2 jerkan
benda kecik pun kena lah di ceritakan jugak :)

Total barang yg dapat di rembat semalam 2 Beg + 2 Kasut + 2 anak tudung :)
Selamat Hari Raya !!




12 comments:

NM02 said...

sogo tu tak pernah la lengang.. huh

Redbloodsnow said...

whoa kak! geram rasa zie nk join shopping kat situ gak..hehehe

lagenda said...

acer tlg sopingkan brg2 mak plak..tak sanggup nak pi sogo taim2 gini. Huhuhu..

Pepel BoNda AmaNi said...

wah sama la..sis..tapi eida duk sampai kul 6 jerk...pastue terus kuar...ke destinasi lain plak...

rasp said...

fuyooo murah tu...
mmg berbaloi2 lah...
ada apa2 yg dirembat utk i tak hehehehe

eLLy said...

Reena,kan kan kan

Zie,Lepas kawen nanti mai la turun honeymoon kat KL

Mak,klu di ikutkan memang tak sanggup tapi terpakkksa

Eida, oh ye ker.. klu tidak boleh berbuka together gether kan

Rasp,yeszaaa memang berbaloi2.. untuk you? jeng jeng jeng

.

mummysyafie said...

aku tak beli lagi kasut raya noks..sedih nya

akubiomed said...

Kali terakhir pergi Sogo pada hari pelancaran masa itu beli seluar Jean paling mahal jenama Texan :-)

eLLy said...

Nor, tak per nok sempat lagi nie :p

eLLy said...

Akubiomed, last gi sogo masa majlis pelancaran SOGO.. masa sogo mula2 bukak? perghhh lama tu ..

sW33tdARLiNG said...

kedai2 camtu, pukul 4.30pm lagi dah fully booked.. aku semalam berbuka masa tgh beratur nak tapau KFC

eLLy said...

Amy, tul la cepat bebenorrr penuh!!