Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, August 25, 2011

Ada apa dng Ramadhan -Day 24

Salam semua .. dah 25 hari kita bepuasa .. lagi beberapa hari jer lagi nak raya nie :)
Cepat betul masa berlalu.. tak lama lagi Ramadhan akan meninggalkan kita.
Masih ada kah lagi Ramadhan untuk ku di tahun hadapan?

opss terasa suspen pulak .. insyallah klu panjang umur adaa ..

Semalam eLLy berbuka di Hotel lagik. but this time eLLy berbuka di SPKL jer
plan yang very very very very last minit .. kul 6:30ptg baru sebok kan carik meja :p
  • MyLuv last min called cakap dia ada appointment dng guest
  • MyFriend ajak join dorang berbuka
  • MyCousin pun last min nak join

Kebetulan MyCousin nie ade kerja kat PWTC Maka terjadilah all the last min xtiviti :D


Merujuk pada gambarajah di atas, korang tak payah la heran kenapa sepupu aku tu kurus!
Dia kurus coz dia kekurangan kasih sayang .. i lak Terlebih kasih sayang ... huhuhu
Ampoonnn Mak buyung tak leh marah takut baby dlm perut tu kenan kak Ly lak :)
bila baby besar' susah ko nak push nanti :p

Hari nie nak berbuka di mana? hurmm balik masak kot coz today Seth Mat Cotiii


8 comments:

diana said...

kurang kasih sayang???
alasan yang bagus tu..
ekekekeke

Cik Wanie Ghani said...

hahahahha,
kurang kasih sayang,
ada2 saja akak nie:)

rATu kEBaYA said...

last minit pun.. meriah jugakkan...

Ida WC said...

nasib baik ado lg meja ;D

liza said...

bkn kurang kasih sayang..mmg jenis xleh tembam..tembam dekat tempat2 ttentu je..heheheheh..

Pepel BoNda AmaNi said...

hahahhaha clurst statement kan...kekurangan kasih kah aku nie jugak..lalalal :P

eLLy said...

Diana,CW, hehehe alasan org jeles tuh

Aisyah, huhuhu memang meriah

Ida, kan kan kan kira rezeki kami la nie

eLLy said...

Liza, huhuhu oppsss tang mana yg tembam tu?


Eida, opsss ko tak kot.. ko kekurangan kalsium :p