Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, August 23, 2011

Iftar with blogger

Yahooo tercapai gak cita2 nak kurus berbuka dng Blogger .. Wah bercita cita gitu :p
Sebenarnye nie plan last minit dan selalu nye yg last min tu la yang menjadi.

Kami ber LAPAN. tapi yg blogger cuma 4 orang jer.. yg lagi 4 tu our PA ..
wahh verangan ko nak ade PA, ko ingat ko DIVA :p

4 blogger yg verangan DIVA itu ialah eLLy, Nor, Iyra & Ayu

Klu nak di ikutkan plan asal kami akan berjumpa kul 6:30 petang, tapi biasa lah
janji /@^$^% kul 7++ baru eLLy sampai :) tapi anak dara berdua tu dah lama sampai
siap boleh gi pakai inai ditangan lagi.

Kami bebuka sambil makan, sambil minum, sambil bergambar, sambil bersembang,
sambil bergosip, sambil bergelak ketawa, sambil saling nasihat menasihati.
agak2 uolls kami ber chit chat kat coffee house tu till kul berapa? cer teka cer teka
clue? meja yg terakhir bangun :p


Lepas berbuka kami 4 dara pingitan' gi bersenam di Jln TAR .. 
kami wat 2 pusingan jer walaupun dah kul 11 malam tapi suasana di Jln TAR
sangaaaatttttt lahhhh meriah dan hapeninggg mcm2 ragam ado.

 Last pose sebelum balik!!
 Tetiba aku rasa tinggi langsing lampai lak kat dlm gambar nie

To all terima kasih kerna sudi berbuka bersama ku & Seth Mat

Pastttt... Korang jng heran klu susunan gambar eLLy & Nor sama jer ..
i cilok gambar dari FB Nor, sorry noks sharing is caring kan :D

 

6 comments:

NM02 said...

wah.. aku jugak yg tak terjah jln tar lagi

eLLy said...

Noks..tunggu ape lagik jom terjah beramai ramai :P

Dee said...

majuk..tak ajak pun :(

rasp said...

hukhukhuk....terlewat dah kalo me nak join kannn....

Cik Wanie Ghani said...

wah,
kalau wanie ada kat sana kan best,
bole join,
hik hik hik

eLLy said...

Dee, alololo jng majuk eh .. next year kita wat majlis berbuka besar besaran :D

Rasp, masih belum terlewat.. next year insyallah :D

CW, kan.. cian awak dok jauh jauh :D