Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, August 8, 2011

Ada apa dng Ramadhan -Day 5

Selamat pagii semuaaa ...Ada apa dng Ramadhan Day 5?
ada ape? ade ape? ade ape last friday? tak de ape pun .. lupa mau update daa
tepuk dahi sendiri

Ari jumaat ari tu, lepas kerja kami terus Vroommm meredah jem balik ke rumah.
Sampai Rawang dah dekat kul 6:30 MyLuv cakap "sempat lagi tuk masak nie"
hurmm klu dah ade orang volunteer nak memasak iiii okey jer :D

Nak masak aper? cer teke cer teke .. 
tengok bahan2 pun mesti uolls dah tau kan

Jejari runcing sedang memasak untuk isteri tercinta,
MyLuv masak kan Kway teow goreng.

Menu berbuka untuk kami berdua malam itu cuma
Kuih cara + popiah goreng + Kway teow goreng + Tea O .. simple jer ..

Hari ini Uolls nak masak ape untuk berbuka ?


18 comments:

NM02 said...

aku nak gie raya umh ko, ko masak sedap2 utk aku santap nnt okesss

Cik Wanie Ghani said...

nyum nyum,
sedap tue,
tambah plak air tgn dari seorg suami kan:)

eLLy said...

Good morning YB Reena,
aper?? YB nak raya kat umah aku? aku masak? kuang kuang kuang :D


Wanie, hehehe sekali sekala aper salahnye kan :D

syanasaid said...

bestnye ade org masak kan
:-)

nanonano said...

dlm botol pepel tu sos ape kak?

Dee said...

simple je sudah kalau berdua..

Pepel BoNda AmaNi said...

baru ingat nak suruh mama gorengkan keow teow.....

eLLy said...

Syanasaid, best kan hehehe :D

Nano, itu kicap pekat dik..

Dee, yeszaa klu ramai2 baru best makan mcm2 :D

Eida,emmm cakap kat Mama akak nak cikit :)

sW33tdARLiNG said...

laki aku kan kalao boleh berbuka simple2 gitu, aku suka jerrr tauuu... masalahnya dia tu, nak NASI jugak2...

akubiomed said...

Saya pun tidak membeli juadah berbuka di bazar ramadan kerana serik juadah yang dibeli tidak boleh dimakan.

Sedap lagi makan hidangan hasil air tangan isteri :-)

eLLy said...

Amy, kiranye aku beruntung la dlm bab nie :D ala laki ko tau klu ko masak NASI kan sodap :)

eLLy said...

Akubiomed, memang air tangan isteri sedap.. tapi sekali sekala merasa air tangan SUAMI pun sodapp gak ;p

Qu azniza ;) said...

muahahahah. nampak cm cedap je kak elly

eLLy said...

Qu, memang cedap dik .. huhuhu :D

mummysyafie said...

sedap nyer..lenkali aku nak join sekaki.

eLLy said...

Nor, Insyallah :D

PutRee SeJiNjaNg said...

wah syurga lak sis hubby masak ekkk..hehhehe

eLLy said...

tilla.. yeszaaaa ala2 Syurga cinta gitu :D