Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, February 13, 2008

d i e t

Ari nie clik sane pasal DIET, clik cini pasal SENAMAN, clik citu pasal JAGA BADAN

soo today lets talk about DIET ..







My DIET is .. kurangkan makan hati' coz nanti mati
SENAMANku .. rajin rajin la bersolat coz itu part of senaman gak, pahala pun dapat ;p
JAGA BADAN .. jaga badan dari digigit nyamuk nanti kena denggi

Klu bab makan Oh Tidakkkkk !!!!

(pagi tadi dengar HOT FM, tetamu jemputan ADIBA NOOR. soo aku ade GENG)

12 comments:

ita.itu said...

kah..kah..kah..lawak la ko..

haja said...

aloo sis...salam kenal..xyah diet lah.jnji xde penyakit ye x...kite pun gemokkkk sudah...

Lily.Lulu. said...

hihihih .. akak nih kelako laa ..
comey jek ..

btol pesanan akak yang ketiga tuh ..

tapi bab makan x yah diet yeh kak ??? hiks ~

bes bess

ai likeeeeeeeeeeee

Mieza said...

hahahaha...lawak tul ko elly,susah tul nak diet kan...kdg2 along 2 hari diet...5 hari bantai mkn segala...hehe

Aleeya said...

sedapnye makanan ittewww, sy mmg suka mkn!!!..nyum nyum nyummmyyyyyyyy

Ct eLLy said...

ita > lawak ke aku serius nie!

Haja > i tak ber diet, tapi kekawan sekeliling ramai yg nak ber diet

Lily > Makan untuk hidup tul tak!

Along > sy nie nak kata mkn banyak tak jugak tapi, selalu makan malam temankan cik abang

aleeya > memang cedap! yummy

mikaounik said...

selagi ada selera mkn ni kak,baik mkn..
mkn dan mkn..

huhuuuiiii...
saya kena diettttt

Ct eLLy said...

Mika > ya betul.. tapi kesihatan kena jaga jugak.. masaalahnye skarang, diorang nie terlalu taksub sangat nak diet.. itu yg mak pening nok!

cepotet said...

hikhik. kalo camtu, biar je la erni camni. malas gak la nak diet. :p

thanks kak untuk nasihat yang besh ni. lebiu!

Alam Setia said...

sedap makanan tuh

Ct eLLy said...

hai erni & Alam
bila bab makan memag best.. tapi bila badan dah gebu ... emm menyesal pun dah tak guna .. har har har

Anonymous said...

hi salam perkenalan

i pun tgh berdiet tapi i berdiet dgn mkn benda yang berkhasiat. baru start 2 minggu i dah lost 1.5kg. alhamdulillah. tak yah rasa lapar. masih boleh mkn mknan fav adn yang paling penting. berminat nak tahu lebih lanjut. email to me nshyda1@yahoo.com.sg.