Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, February 19, 2008

Laki sapa la nie?

.


THE GLADIATOR OF THE YEAR








Oh tidakkkkk...

14 comments:

Princess Redbloodsnow said...

wakakakaka..wakakaakaka
caya lahhhhh laki kak ell!!!!!!

huhu..

jeng jeng jeng

gladiator malaya dh muncul dh

wakakaka

ita.itu said...

kah..kah..kah buang tebiat ke rahmat tuh..mana dia dpt baju nih..pki nak kemana..haha

Ct eLLy said...

comel & ita > itu lah yg dipakai masa staff party baru baru nie
Seksi tak ? Uuweksss..

tauruzmama said...

eLLy..Haruss menang best dress ye tak..dpt title tak..ko x join ke elly..ni mlm bintang Hollywood ke..

Ct eLLy said...

rima.. ade yg lagi voge.. har har

mummysyafie said...

kalau hubby elly pakai gitu..elly pakai apa lah?

pakai baju snow binti white ke?

mai lah upload gambo..orang nak nengok ni ha..hihihi

sporting giler babass lah..respect!

Ct eLLy said...

ala i pakai baju kelawar je kat umah ;p office di punye staff party .. tak leh join arrr :D

Lily.Lulu. said...

walawehh !!! besss gilaaa .. nak la jugak suh encik assistant saya pakai macam nih kak elly ..

buat saya tergode skit .. hahahaha

mana nak pinjam costume nih kak ??
hiks ~

Ct eLLy said...

Hai lily.. Sewa kat'Costume world' near IKEA

Mieza said...

mana la ko dpt bj tu elly...sian laki ko kena jd model...paksa ke rela tuh...:p

Ct eLLy said...

Rela.. along dia yg pilih dng kekawan dia..

IdaShah said...

ganass!!! beli kt mana baju tu? nnt aku nk beli utk khayra. hehehe

pearlEJ said...

wakakakakakaka.. adoihhlaaa... kt mana tu elly??

Ct eLLy said...

ida / Ej - Baju to sewa la.. tak sanggup nak beli.. pakai pun skali je masa my husband punye staf party