Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, February 12, 2008

TIGER SHOW

'' JUNG jung chneg, jung jung chng
JUNG JUNG CHENG , Jung jung cheng
jung jung jung cheng chng, jung cheng ''

ha lebih kurang cam tu la kemeriahan kat Hotel nie semalam

LION Dance ...






singa nie lambat sangat.. so kita pose dulu aduhhh penoh muka aku je yg lain dpt sipi sipi je

( jng confius, keje kat Hotel tak leh pakai skaf )

10 comments:

ita.itu said...

wah tarian naga gitu....mn tdg ko..hehe

mikaounik said...

wowooo..sure best kan

Mieza said...

bestnya tgk tarian naga dpn2 ni...sempat jgk interframe member2 ko tu..layannnnn

Ct eLLy said...

Ita > bukan naga la .. LION

Mika > Memang best tapi bingit telinga..

Along > skali skala interframe

pearlEJ said...

elly keje kt hotel mana?? mana la tau kot2 nanti gi kl dok kt otel tuh ker kan, leh arr jumpa2.. :D

Ct eLLy said...

Ej - eLLy keje kat BEST WESTERN PREMIER SERI PACIFIC HOTEL, dulu name dia PAN PACIFIC HOTEL skarang dah tukar name, datang la cini nanti i kasi speciel rate ;p tapi jng la dtng time peak period susah la cikit nak mengekjasnye :D

Anonymous said...

cek.. mmg tak bleh pakai tudung ka kalu keja hotel? ish.. tak siok lah lagu tu, kan? tak request kelonggaran ka???

Lily.Lulu. said...

kak elly .. hotel akak pan pac nih kat KL ker ?

datang haruslah dapat disc kan ?hiks ~

Lily.Lulu. said...

oh lupa nak tanya .. kalau kat KL nya pan pac which one ? yang depan yohan tuh ke ...

Ct eLLy said...

Anoy > tak leh la coz i bahagian Front office, klu back office cam kitchen/ account / or Laundry tu boleh le ;p

lilY > yeszzzaaa.. kat citu la, sebelah PWTC.. disc no problem tapi syaratnye same mcm Ej gak