Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, February 29, 2008

Anak & Mami jarum part 3

Part 3

Day one kat tempat kerja.. of course la orang antar gi training kat tempat lain dulu kan..
emm bukan nye dia nak belajar.. dia bersembang.. bcerita itu cerita ini
Syarat 1.2.3 yg kita kasi pun dia tak ikut.. boleh di cakap..
"Alah Cik Mat tu poyo je lebih.. kat umah takut bini..."
"Cik Mat Mana ade Umah.. Umah Dia kat Rawang tu kan dah kena LELONG!"
"Alah aku tau la camne nak ayat dia"

Soo budak2 kat situ berbisik bisik la pasal laki aku..
one of the girls yg lebih mempercayai laki aku.. bercerita la balik kat laki aku yg si polan nie GEBANG ape kat dorang..Laki aku bengang la klu korang bengang tak?

Laki aku panggil la si mangkok nie.. WHAT IS YOUR PROBLEM?
ko sepatutnye belajar kat Dept nie bukan bersembang..
Si mangkok nie memang pandai putar belik alam.. dia kata kami sembang biasa2 je dorang yg bukak cite pasal abg rahmat,dorang tanya sapa yg bawak saya keje sini..What the F**K.. ko dah lupa ke syarat 1.2.3 tu.. konon tak tau nak menipuuu.. poooo dah!

Day two..
kecoh satu office cite keburukan laki aku.. biasa la.. laki aku kan one of the MANAGER kat situ..soo adat la ade yg suka ade yg bermuka-muka.. bila dapt cite sensasi lagik la syok

MyLuV called me and tell all the story.. he said how to work if all the pepole talk bad about me?they will lose the respet to me as a manager..

Soo i said pls call Mak Chak & tell her..
Mcm biasa la mana dia nak ngaku si mangkok nie buat taik..
"Ehhh tak dak la .. depa nak fitnah dia kot.. depa dengki kat dia.. pasai depa tau hang yg bawak masuk dia.. Bla bla bla" Ya Allah baru dua hari keja dah ade org nak dengki ke..

and late in the evening MyLuV dapat satu lagi cerita..
he talking bad about my parents..this is too Much!

MyLuV call him and said " Eh Akhtar besok hang dah tak payah datang kerja"
mengelabah la member.. awat? chek tak buat apa2 pon depa yg sembang pasai abg rahmat..
MyLuV said 1st ko dah tak ikut syarat 1.2.3
2nd ko dah aib' kan abg rahmat
3rd ko dah cite benda2 yg tak betul pasal Pak ngah & Mak ngah
ini tempat kerja.. mana ade org becerita pasal seluar dlm semua kat cini..


Note penting
* korang selalu bace blog aku.. ade ke ciri2 Queen control kat aku nie?
* semalam nie aku tido kat mane? cuba tengok N3 aku last week aku kat mana/aku beli ape?
* secara Logik .. baru satu hari keje dah pandai mengumpat pasal org.. ko to jantan ke betina?

*Laki aku bukan main tembak je.. dia siap face to face dng mangkok nie

4 comments:

Anonymous said...

kak, manusia jenis apa budak nie..
kalau saya ... lebam muka dia atau kasut saiz 6/12 sampai ke kepala

Mieza said...

cuba ko lesingkan bdk ni...along yg baca pun grm ngk..ckp mcm kap lam ya nga tul...:p

Princess Redbloodsnow said...

padan muke kene FIREDDD!!!
dak neh jenis x taw diuntung kan kak
patut aaa aritu akak ade kuarkan n3 yg said bagaikan melepas anjink tersepit **eer...kire gittew2 ler..hehehe**

z dok slalu baco blogs akak
xde pown ciri3 QUEEN CONTROL
aiiyyyaakkk!!! klu er aku kan kak
dh lame lerr mangkuk tandas tuh aku lunyai2kan cukup2..

mmg dasar x kenang budi kan

Ct eLLy said...

along/comel

yes you are FIREDDDD !!
cam donal trump plak..

along dlm dok buat baik nie pun org mengata.. klu lebam bijik mata tal tau la..