Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, February 15, 2008

my VALENTINE day

FULL FULL FULL ... Q Q Q Q Q Q Q PANJANG SIOT .....

Ingatkan gi kat area Ikano tak ramai lah mahluk, ghupenye ramai sesangat
macam gi pasar malam plk ...



MANA SESAT MAMAT NIE



after pusing2 carik tempat perut pun dah berdangdut' poco poco .. Q jela kat T.G.I FRiDAY

"gendang gendut tali kecapi
. kenyang perut senang hati"




Sambung balik kerja ... penat la ari nie BUSY, mata la mengantuk !

11 comments:

viruspadu said...

ewah dpt redy bear la dia..

hik... besar lak tu...

Mieza said...

best mkn2 n dpt teddy bear lg...dlm kotak tu apa?...something special ek...:)

Aleeya said...

jelesnya akuuuu...apsai aku tak dpt teddy bear nih :((

Ct eLLy said...

Mdm Virus / Along / Aleeya

Bear to memang MyLuV yg kasi.. tapi itu hadiah bday last year la..

gambar bg, ballon & small box tu..
remember i mention about gift b4?
itu la bendenya yg i buat delivery kat office cik abg i semalam ;p

I dapat Makan pun dah cukup ;p

Mrs. Sheikh said...

kak...harus ku jeles dengan mu...
:)

pearlEJ said...

oooo gi celebrate kt TGI ehh semlm... best2.... :)
lomantik kan?? hihihihi..

Ct eLLy said...

Mrs Sheikh @ Husna, ala ape la yg nak di jeleskan dng diri ku ini...

Ej mana age lomantik.. dpt table kat smoking area pastu orang ramai sangat bising ;(

ita.itu said...

wah best tu dpt teddy bear...tembam mcm ko lak..hehe...eh napa x pi ikea..kan dah dkt tuh..hehe

Ct eLLy said...

ita dah malam la, tak kan aku nak candel light dinner kat dlm tu plak
tak romentik langsung tul la ko nie ..

Lily.Lulu. said...

so shuwittt .. dapat teddy bear lagi ..

makan yang enak .. nyam ~

Ct eLLy said...

lily.. ya memang enak.. pasaltu la gebu ..