Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, February 26, 2008

Mari MengUNDI'

Wah pepagi nie kat LRT area umah my mother dah penoh dng kereta2 berhias
Barisan Nasional ... ari nie i bersalaman dng Datuk Tan Chai Ho' Uuuu


Risalah yg di terima dng diiringi senyuman yg ikhlas ..

Ha nampak tu Pak lah cakap ape... Marilah kita bla bla bla

Okey akhir kata 'tingkatkan pretasi.. kurang kan kontervesi..'

11 comments:

tAUrUzMaMa said...

Huhuhu...amboihhh semangat betoi ngan pilihanraya nooo...cam ahli politik lak yek..hehehe

Princess Redbloodsnow said...

pssstttt...psssttt...
z x kose nk mengundi taw


hikkksss!!!!

sytttt ek :P

pearlEJ said...

adehhh... sana sini org ckp pasal ngundi yer..
ej dh umo nk masuk 31 tahun, tapi tak pernah mendaftar utk ngundi pun.. maleh arr kalau bab2 politik neh..
semlm baru hubby ckp kt ej 'nih la contoh masyarakat tak bertanggungjawab'. adoihhla, kena sebijikkan..

Ct eLLy said...

Rima / Comel /Ej

Memang bersemangat.. taun nie first time kita nak mengundi tau.. Teruja sesangat.. Comel & Ej nie nak kena antar duduk kat pulau yg tak de orang ;p orang yg kat dlm penjara pun pergi mengundi tau.. apadaa.. kan dah kena sebijik.. i sokong hubby u ej ;p

Aleeya said...

hiksssss

mari lah mari...
kita mengundi ...lalalalala

Mieza said...

skrg ni musim pancing undi...masa ni lah nak mintak kat kerajaan semua dpt...jln baru n mcm2 lg..hiks..

mummysyafie said...

adoiii...dah 29 tahun umuq tapi kiter tak pernah gi ngundi...

ari tu check kat website..nama takde dalam rekod...hahahah..ingat ada alasan nak balik kampung...tapi hampeh..

Lily.Lulu. said...

tahun nih mengundi ye kak ?????

Ct eLLy said...

along, mummy , lily
tahun nie first time nak gi mengundi.. teruja sangat !
nak (X) sape ye

ita.itu said...

hehe..ko undi mana..dap ek

hehe

Ct eLLy said...

entah la ita.. 'undi anda adalah rahsia' har har har