Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, February 5, 2008

Jurnal Seorang Pesakit

27/1 Sun
Badan dah rasa sakit2 tekak rasa semacam..

28/1 Mon
Ku gagahkan jua kaki ku ke office.. after lunch hrs
... Oooo tak tahan.. kluar office awal terus gi klinik
Doctor kate Tonsil' aku dah membesar
Memandangkan aku dtg after office hrs dia kasi ubat je..

29/1 Tue
Aku makin parah.. tak leh bagun demam selubung satu badan..
tekak makin sakit, nak telan air liur pun tak bolih
kebetulan aku kat umah mak soo aku gi clinik yg berdekatan aje..
Doc' kasi MC 2 ari.. after 2 ari kena dtg lagi..
klu tonsil aku tak baik maybe kena operate.. OOoo takuss...

30/1 Wed
Demam belum kebah .. Makan pun tak lalu.. :(

31/1 Thu
Ari nie MyLuV cuti.. memang plan nak balik Pahang pun.. soo aku ikut la skali ..
Tapi sebelum tu singgah clinik dulu checkup & dapat MC lagi satu ari

1/2 Fri
After sembahyang Jumaat, Ibu mertuaku ajak MyLuV gi kedai bunga
hu hu demam pun dah kebah.. soo ikut la skali.. dapat la 3 jenis orkid ;p
Petang lepas asar kitaorang balik ke KL..

Ooppppsss tak jadi balik KL singgah kat Bukit tinggi for one nite
2/2 Sat

Balik KL, singgah tengok Wayang CUCI & RAMBOO 4 at pavillion


3/2 Sun
My cousin Bertunang.. nanti i update later..

4/2 Mon
Gi sunway lagoon.. with MyLuV, Brother,Sis inlaw & 2 anak buah

5/2 Tue
Gi kedai bunga membeli belah dng alasan nak beli Orkid punye stand port..
hu hu MyLuV belanja

okey skarang dah cihat esok dah kena start keje..

4 comments:

ita.itu said...

idup ko lg rupanye..hiks...wah lama tu cuti

tauruzmama said...

laa patutler lama jer senyap..so dah ok ke Ly,sambung terus ler ly sampai lpas raye,hehe..

pearlEJ said...

patut la pun sunyi sepi... tak sihat rupanya... musimkan sekarang neh....

Ct eLLy said...

iTa.. ko dah tak nak tengok aku ke? ;( sedih tau..

Rima.. Hajat nak sambung tapi tak leh la ambik MC, kena tolak AL
rugi2

Ej.. tu la kurang vitamin kot.. har har har