Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, February 14, 2008

TIJAH oh TIJAH

AL KISAH aku ade seorang helper' name dia Tijah
tugas dia menyiram pokok bunga setiap ari & dua minggu skali dia akan datang mengemas umah ku. Soo nak di jadikan cerita..masa dia tengah mengemas umah, aku pun sembang sembang la dng dia, yela tak kan nak jadi MEM besar pulak kan .. (walaupun aku ini besor)
entah apa yg kami gomel kan, terkeluar la cite POCO-POCO'
aku ckp kat dia aku suka dengar lagu poco2 (dgar tau, bukan menari)
Pastu dia cakap 'Ooo ya ka dik ct, dkt umah tu ari2 diorang pasang dik'
AND YOU KNOW WHAT ...


Malam tadi Si tijah, Hadiahkan aku VCD Poco2
.
MyLuV dengan senyum melerek ckp
'' emm tak yah I kasi U hadiah Velentine coz si tijah dah kasi on behalf ''
.
Wwaaaaaa...... sedih tau laki aku mengelat!
.
skali skala layan dangdut best gak kan ;p

14 comments:

pearlEJ said...

wakakakakaka.. adoihhhlaaa.. baik sungguh ati si tijah tuh yerr.. kasik adiah valentine's... hihihih....
apa lagi elly, dok rumah sengsorang belajar arr menari poco poco tuh.. exercise gak tu ha...

ita.itu said...

kah..kah..kah..tijah2....lawak la..

Princess Redbloodsnow said...

wakakaka..wakakaka
mmg ngelat taw abg tuh kak

meh cnie z babap die ckit..ekeke

opppsss...dolat nnti..
...gulppp..gulppp...

Ct eLLy said...

Ej > si tijah tu memang baik lurus bendul pun ye.. tak sangka pun dia nak belikan VCD tu .. so malam tadi after CSI i layan VCD tu besh gak ;p goyang goyang ya ibuk ibuk

Ita > tijah tijah abg nyanyi ya
"engkau yg canti, engkau yg manis, engkau yg lawa..." Mcm iklan TM dulu

Ct eLLy said...

Comel > ko wachhaaaa je..

Aleeya said...

hahahahaha mcm2....:))

Mieza said...

hahhahahhaa...lawak tul tijah tu..poco2 la kita lps ni...jgn goyang inul udah...:)

Ct eLLy said...

ALEEYA > MACAM MACAM ADA

ALONG > " PARA PENONTON... BAPAK BAPAK IBUK IBUK..." HAR HAR HAR

Lily.Lulu. said...

patutnya menari la poco2 sekali kak ..

baru bes s.. leh gelek gelek
:D

viruspadu said...

mana acik kan ngelat2 gitu, x seswaiiii kannn... hik

mcm mana agaknya lagu tu ek

Ct eLLy said...

lily > tengok la off day nanti i try hi hi "kasi gegar"

Ct eLLy said...

MDM VIRUS > memang pandai ambik kesempatan ... syang siapa name u janggal la panggil virus.. nak panggil ape ye

jemari menari said...

poco-poco???ekeke..my hubby pon ske banget lagu dangdutzz tu..ade beberapa lg lagu dangdutz yg jd fav die..elly dgr ar lagu madu by amriz and cap apek by stevenson..dgr je dua lagu ni confirm dia ikot gerak..gelek la ape lg..ehehe..

lagu cao apek tu klakar tau..bahse kasar sket tp menghiburkan..sesekali layan dangdutz besh gak kan..huhu..

Ct eLLy said...

Hai sis.. memang skali skala layan memang best .. MyLuV nie tak minat.. dia lagu rock kapak minat la.. hi hi