Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, June 30, 2011

LEVIS


Ari tu gi jejalan kat Sogo konon2 nak cuci mata .. hurmm tak de makna nye cuci mata!
cuci poket ade la ;) MyLuv gi beli seluar jeans koyak dng harga RM299 after discount.
koyak tu memang design jeans tu camtu ROCK kata nye ..
laki cheq nie memang suka pakai jeans koyak! dah tua dah sayang ooi rock lagi ka ;)

Tapi klu eLLy la tak kuasa nok mak nak beli seluar koyak dng harga camgitu.
LEVI'S mak vi's.. hahhaa
 

6 comments:

Cik Wanie Ghani said...

teringin nak pakai jeans,
tapi......
(akak faham2 sendirilah kan)
hahahahaha

Pepel BoNda AmaNi said...

sangat suka pakai jeans....ntah la rasa selesa jerk...dan op kos la..LEVIS menjadi pilihan qalbu..kekkeke sebab hat tue jerk yang mampu..hat lain xmampu kot...

eLLy said...

Cik Wanie, hahaha paham paham ;)


Eida, nasib baik tak de saiz if not akak pun rembat ;p

Fitrihadi said...

perghh 299?? gila mahal!!!

rasp said...

i plak tak brapa gemar pakai jeans...
udah le i nie very the chomelsss...
bila pakai jeans rasa makin beratttt je hehehehe...
salahkan itu jeans ya :D

sW33tdARLiNG said...

aiiih nor baru jer bukak entry levi's ada sale