Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, October 18, 2011

Cinta eLLy'Sa

Amboiii tajuk nak jugak letak eLLy'sa HaHaHaHa .. Sape tengok cite nie?
Atau dlm ertikata lain, siapa yg sudah terjebak dng ini cerita? Sila mengaku cepat!

Well eLLy adelah salah seorang mangsa yg sudah terjebak dng cite nie,
Memula ahhh malas la nak tengok coz heroin dia si Fasha Sandha tu eLLy tak minat
sangat coz banyak skandal TAPI memandangkan hero dlm cite nie SiBotal adalah
diantara pelakon yg Seth Mat' korang tu minat maka haruslah eLLy pun terjebak.

Lagi pun cite nie not bad la..Walau pun eLLy tak tengok dari episode yg pertama, 
tapi bolehhh la kira paham la jugak jalan cite nye. 
Kisah Isteri yg curang!! Anak yg terabai!! Wang, Harta!! arghh dunia2

Pada yg belum tengok tu sila la layari www.tonton.com.my 

Ost "Cinta elysa" - Kisah dongeng

 
Okey uolls malam nie kul 9 jng lupa tau!!



18 comments:

eB ezrin said...

eB tgk citer sbb pelakon ;p

rasp said...

wokezzzz akan ku cuba jebat eh silap jebak-kan diri malam nie :)

-oP_ida- said...

kakak sayang.....seriuss nida jatoh chinta suda ngan HEROOO dia........sebab muka diaa mEMANg PEOWW jantan MELAYU...takdak kacuk=kacuk punyaa...ekekekek

rosham nor bersi kedua nie kot....cayalah BOTAK nie....alalalalalalallal

fieda said...

mmg wajib tgk..manyak syiokkk la cite ni...suka tgk lakonan johan asaari tu...

Pepel BoNda AmaNi said...

baru tengok 2 episode pastue cam jatuh hati....argggghhhhhhh encem botak...mana taw..kot2 anak ai encem cam botak..*klu boboy la..klu gegurl kena tengok orang lain...xmo pasha sendat..*

NM02 said...

gua pun mcm dah jatuh cinta ngan si botak tu

tapi aku suker fasha walaupun kehidupan dia penuh dengan masalah

*SiRibenMerah said...

ai pon minat tauuuuu~
ai likeeeeee....

wahida said...

tak layan la nok...bila malam je bz kat dapur, basuh kain, sidai kain...mcm2 hal...

ko carikkan maid utk aku nak? hehe...

Mimy Hamid said...

nak tengokkkkkkkkk tapik bapak besar kat umah tu tgk lain...layan tonton la jawabnya

Dee said...

aku pun suka dgn cerita ni..pun sbb si botak tulah..hehehe..

eLLy said...

Dear all,
Wah wah wah majoriti yg suka tengok cite nie pasal botak eh'.. tapi dia tak botak pun dlm cite nie :p

eLLy said...

Dear all,
mana yg tak berkesempatan tu sila lah layari www.tonton.com.my
best beb! jom la kita tengok beramai ramai :p

sW33tdARLiNG said...

Lepas ni aku nak boikot semua drama yang ada tahyj ELY hahahahahaha

eLLy said...

Amy, ohhh tidakkk.. aper salah ku?
hukhukhuk

A.s.t.i.n.a said...

tidak ade masa mentengok tv.. sila update blog untuk setiap siri..

eLLy said...

Astina, huhuhu nak update setiap minggu kena tengok tahap kerajinan gak!!!

mummysyafie said...

layan gak citer ni noks..tapi naper muka zila bakarin macam pelik erkk...

eLLy said...

Nor, aku rasa dia dah terlebih cucuk tu noks .. opppsss :D