Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, October 10, 2011

Picnic di Putrajaya

Selamat pagiii semua .. Selamat memasuki opis semula.. eceh mcm la cuti lama sangat ;)
Mari bercerita .. cerita kisah riang ria!.. wah sejak 2 menjak nie semua kisah riang ria ..
Alhamdullilah hidupku kelilingi PELANGI dan kisah2 riang ..

Seawal jam 630 pagi eLLy dah bangun, helloooo bukan senang tau aku nak bagun pagi
xspecialy during weekend! hukhukhuk .. kami berkumpul di Ibu Pejabat, untuk keselamatan
nama & tempat dirahsiakan. Setelah cukup bala tentera kami terus Vrooomm ke destinasi
yg dijanjikan .. Sebuah taman di Putrajaya.. ape nama taman ek? entah tak ingat =)

Sampai jer di tempat kejadian kami terus pi serbu Mak Tok ... SALAM daaa, korang ingat
kami pi gomol ker? hahahaha kita kena menghormati org tua ye kawan2. lagi pun
Mak Tok adelah Chef of the day!!

Okey moh ler kita layan gambar masa kami gi picnic last Saturday di Putrajaya

.
 Korang posing lah aku nak makan!
Super duper lapaq!
.
Haa ambikk ko sampai tertonggeng si Nor gelak!
kes ape nie .. Syhhhhh biar lah rahsia
.
Mak tok : Hang Dah berapa roung eLLy?
eLLy : Baru nak masuk ke2 Mak tokk..
 .
Mak tok : Hang Dah berapa round eLLy?
* * * * * 
* * * * 
* * * 
* * 
*
eLLy : Baru nak masuk round ke3 Mak tokk..
 .
Tuuu diaaaa.. ambik ko! sungguh ganas Mek ayu nie
ko baik2 dik Mak tok ade kat sebelah tu .. 
Bonda dia dok perhati jer dari belakang. 
 .
Masa untuk tapauuu
... chop chop chopp ... 
Korang pernah tengok tak DUTA a.k.a DIVA Tapauwaree??
jap eh 
* * * * * 
* * * * 
* * * 
* * 
*
agak2 korang kenal tak?
Haa korang kenal???.. aLamak!!
NOR, sumpah bukan aku yg pecah rahsia ek..
 .
Kami yg super duper happy!!
Link dorang ade di sebelah kanan anda PELANGI :) 
 .
Psstt :: 
Hajat dihati ingat lepas makan nak round satu tasik.. kasi pecah lemak,
tapi dorang tak ajak so I diam jer la .. LaLaLaLaLa

 

18 comments:

rasp said...

laaaa Elly, i pun dok tunggu u ajak gi jog satu tasik...
u diam, i pun diam gak aaaa ;)

NeenaAnuar said...

memang korang semeriah pelangii!! :D

Mamamya said...

salam kenal....terbang dr blog wahida... :)

*SiRibenMerah said...

elehhh.. sume da berat bdn.. nk amek pic lompat pon x mampu.. ada hajat hati nk round tasik konon.. kelepek dlm keta waktu blk.. hahaha.. kalo round tasik, pengsan trus paaa..


btw, thanks pelangi.. thanks maktok.. sis elly mmg enjoy mkn2...me too.. ai likeeeeeeee.. maktok masak sedapppp~

Pepel BoNda AmaNi said...

ahahahahah ai taw napa kak nor gelak sampai terbaring walaupun xpakai KAFTAN..hahahahahahahaha kijam..kijam...sebagai denda...eida nak KAFTAN dari FRANCE taw...lalalalalalalala

Dee said...

thx2 semua..sukalah buat plan mengejut2 camni kan..happy sokmo..yg penting kita happy..syg maktok, syg semuanya..

IxoR@ said...

Kak... lapaq benor ya... tu buat pot luck ya?

best....

pelangi yg satu ni bila nk jumpa? huhuhu.....

akuzle said...

kuikuikui... ang mmg sempoi loh, elly... gelak golek2 baca n3 neh...ahhahaha>>> nk sambung gelak

Mimy Hamid said...

wow pagi tu dah bersiap sedia gerak..tp best enjoy..cepat start cepat habis kan..dah nama bekpes kan

wahida said...

melepas lagi nak merasa masakan mak tok...huhu...

-oP_ida- said...

syokkkkkkkkknyaaa...........
happi jaa sume....

MEMANG Sesuailaa genG PElangi.... always happi

sW33tdARLiNG said...

kenapakah korang asyik membuli maktok?? [mode dengki tak dapat join]

eLLy said...

Rasp, i diam U diam kita sama2 diam .. "sandarkan pada kenangan" hukhukhuk tetiba lak ek

Neena,Meriah ek.. huhuhu i like

MamaMya, Hai MamaMya, welcome to my blog!

Iyra,Kan kan kan Mak tok masak sodappp.. pasal tu takde gambar lompat bintang :p

Eida, ohhhh tidakkkk Kaftan ku kaftan mu juaaa :p

Dee, Mengejut mengejut gak tapi klu last min tak dapat coti harusss sentap hati mak :p

eLLy said...

Ixora, Hurmmmm bila ek?
suatu hariii nantiii... tunggguuu

AkuZie, Hai sis welcome to MyBlog!
eLLy di mana? eLLy di sini.. sempooiiii ... hukhukhuk

Mimy, tu la pasal dah nama pun bfast haruslahhh bangun awal :p

Wahida, hurmm takdak rezeki.. nextime ek :)

Opida, makan free harus la happy.. hahahaha sungguh tak senonoh kan :p

Amy, Sebenarnye.. Maktok yg rela di bulii :p

♡ a.y.u ♡ said...

alamak sis...i terganas la..maktok n bonda amani..so sorry...xde niat pape taw..hehe

mummysyafie said...

kalau agen tupperware tengok aku bawak tipuware tu..abis aku kena saman noks...

eLLy said...

Ayu, hahahha ko kena gi mentak maaf cium tangan hokey!!

eLLy said...

Nor, haahha mesti kena saman juta juta punyee :p