Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, October 13, 2011

POCO POCO is Back!

Hari nie lepas waktu kerja kami ade xtiviti bersenam beramai2 semua kaki tangan 
Hotel digalakan untuk join .. so lepas kerja nanti sila la bersenam ye kawan kawan!!

.
Balenggang pata-pata,
(Jalannya berlenggang)

Ngana pe goyang... pica-pica,
(Goyangan badan mu... lincah)

Ngana pe bodi... poco-poco,
(Tubuhmu yang berisi dan lincah) *aku la tu =)

cuma ngana yang kita cinta,
(Hanya kamu yang ku cinta)

cuma ngana yang kita sayang,
(Hanya kamu yang ku sayang)

cuma ngana suka bikin pusing.
(Hanya kamu suka buat aku pening) 

:: Nota Hati ::
Walaupun ade Negeri yg mengharamkan xtiviti ini. 
Niat kami hanya lah untuk bersenam untuk kesihatan.
Tiada kena mengena dng benda2 yg berkaitan dng Agama

HARAP MAKLUM.


20 comments:

Ida WC said...

suka2 tp tak pernah mencuba lagik

Pepel BoNda AmaNi said...

mencari2...di manakah bonda elly sedang bersembunyi sambil menari...wah clurst sangat kan...

gedek! said...

join la breakdance... lagi banyak berpeloh!

*SiRibenMerah said...

nak join poco2.. hehehehe

rATu kEBaYA said...

poco2.. i like..

I`mulan said...

meh joint kelas aerobik kami... boleh singgah sini yeaa...

gor-geous aerobic

lily lotus said...

yeah selamat bergoyang!

Dee said...

aku nak gi join skali boleh..lama wei aku tak poco2..

Mamamya said...

santai je tarian poco2 ni kan...tp da lama x buat... :) ingat2 lupa da step dia yg pusing2 tu...

akubiomed said...

Poco Poco pergerakan tidak banyak keluar peluh. Kalau betul-betul mahu bakar kalori buat skipping bukan setakat kalori dibakar, baik juga untuk kardiovaskular

Cik Puan*PIE said...

wahhh syoknye.suka sgt2, tapi xpndai nk gerakkan bdn. Kayu sungguh rasanye.cisss....kena tgk video dia nk.hahaha

Amy Syaquena said...

suka2 tapi x pernah buat lagi..

anamizu said...

ececece ewah3..akak menari lagi kak..hehe :P



luv,
cik ana

Mimy Hamid said...

ewahhhhh menari nari poco gitu...kemain dia lenggang lenggok kiri kanan...nak jugakkkkkkkkkkkk

rasp said...

niat tu pentinnggg kan sis :)
sapa kata poco2 tak berpeluh...
utk i mmg berpeluh oooooo....

akuzle said...

penat gaks wat poco2 neh even nmpk mcm senang ajer

eB ezrin said...

berpeloh pagi2 elok :)

IxoR@ said...

lama gilak sy tak berpoco-poco.... mmg bole bikin berpeluh ketiak la!

huh... mana la geng poco-poco ku....

eLLy said...

Dear all,
tak de la menariii sangat ..
eLLy just goyang goyang jer tak leh lebih2 .. huhuhu

eLLy said...

uncle Gedek, ish tk gheti la nak breakdance... break' lain boleh la :p


Akubiomed, good info, tapi eLLy tak leh lompat lompat sangat ..
Berat badan' tak menggalakkan saya melompat ;p