Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, October 20, 2011

Karok sampai lebam!!

Last friday kami ke karaokey lagi dan lagi dan lagi dan gila .. :')
yesss kami karok sampai hampir2 nak gila.. serious.. memang gila seh!!
Okey tak mau cakap banyak.. jom kita layan gambar !!

 Gambar yg pertama agak sopan di situ
tak best la asyik tengok gambar yg sopan jer
-Hai cik Astina-


Meh kita tengok gambar karok versi Sehati Berdansa
 .
Di Pusingan yg pertama kita mulakan dng Steps 60"an
.
.
Di Pusingan yg kedua Steps "The PancaSitara"
Nor,Me,Ayu
.
.
Di Pusingan yg ketiga kita buka langkah "Poco Poco"
.
.
Di Pusingan yg ke4 its Tango' Time!!
sedap tak dapat pelok akak cik Iyra?
.
.
.
Okey dah penat kita duduk sat .. Tetibaaa
Waaahhh gambar baikkkk nie nokssss !!!
.
.
Okey Dee berapa mau bayar ???
 .
Well memandangkan Dee tak mampu nak bayar
harga yg kami mintak .. maka dng itu
moh la kita PUBLISH kan gambar yg hangat itu
.
* * * * *
* * * *
* * *
* *
*


Sudah kah anda bersedia ?
.
* * * * *
* * * *
* * *
* *
*
.
* * * * *
* * * *
* * *
* *
*
.
HuaHuaHua


Okey Sekian sahaja untuk kali ini .. World Peace ;')

 

24 comments:

eB ezrin said...

pancasitara yg comel tuh :)

eB ezrin said...

elly dear, camno elly letak gambor anak gakah comel kat sidebar title tuh yer? leh ajorkan? :)

rasp said...

hahahahaha....leh ku bayangkan kegamatan korang tau....

fieda said...

wah..seronoknya berkarok ye..:)

NM02 said...

cet

Pepel BoNda AmaNi said...

hahahaha kak dee harus nebes kan...

DILL said...

pergh giler smepoiiiii.. supporting abes~ syiokkkk

akubiomed said...

Ini tentu ada yang dah hilang suara

atty's said...

ini mesti gambar melampau nie

*SiRibenMerah said...

hahahahahahahaha..
gambar asal masih dalam simpanan tuan punya camera..

jeng jeng jenggggggggg~

*kak dee, nantikan entryku wajahmu di mana-mana*

IxoR@ said...

korang ni mmg suka nyanyikan?

suara mesti kebabOmmm...

kite tak suka nyanyi, suara tak sedap....

:)

*SiRibenMerah said...

kak elly, ku rindukan pelukan mu..

adushhhh~

diana said...

boleh la jadi artis lepas ni..
hahahha

Tea said...

best!

A.s.t.i.n.a said...

ahahahahaa elly!!! bestt siut dialog tak hengattttt~~

yang paling best jumpa korang!

Dee said...

iyra..kalau berani kau tayanglah kat blog kau..xnak kwn smpi bila2..hahaha..

apapun..i like ur entry elly..kau mmg cool and funny..

Mimy Hamid said...

karaoke yang telah buat saya agak jeles tgk..sbb lama tak nyanyi ni

gedek! said...

apasal delete?

sW33tdARLiNG said...

enjoy nya korang.. ghuwe jeles dongggggg!!!~~

eLLy said...

Dear all, Kami memang enjoy malam itu.. buat yg tak dapat join tu jng jelesss eh :D

Next time kita gi together getherrr :D

Eb, anak2 gajah yg tomey tu bukan eLLy yg buat. eLLy upah orang buatkan layout my blog ari tu cer login to http://www.ubahsuaiblog.blogspot.com/

♡ a.y.u ♡ said...

suspen je..mesti dup dap dup dap jantung kak dee kan...hehehe

eLLy said...

hahaha saje jer nak kasi suspen

mummysyafie said...

hahahah...belum upload video lagi. kalau orang tgk video tu maunya pengsan

eLLy said...

Nor, ish itu tak boleh.. nanti dorang jual kat youTube rugii kita noks