Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, October 3, 2011

Pelangi itu indah

Selamat pagi semua.. It's Monday Morning.. sangat teruja nak update story!!
Tapi sebelum itu sila beri tepukan gemuruh wat mem besar kita coz berjaya
melaksanakan xtiviti ini dng jaya nya!! clap clap clap clap :)

Bak kata Akubiomed kehidupan bak rutin mak datin :-)
bila dipikir pikirkan balik betul gak, ade sape sape nak jadik anak ikan saya?
Hokey fine tak de yg sudi...

Okey moh kita story our xtiviti last Friday !!

 Memula kita tepek muka budak yg kena tinggal, member baru start kerja
so SMI la .. Sendiri Mau Ingat :)

Mulakan hari mu dng breakfast! .. kami berkumpul di Mc'D Mid Valley!!
Sape sampai dulu? mesti la Me, Iyra,Wahida & Dee .. lepas tu baru muncul Nor & Eida
Dan yg terakhir sampai ialah Datin Rasp. tapi tak la lambat sangat pong kan.

Makan2 sembang2 gelak2 it's was fun!!
 MyLaling Nor, Eida & Iyra

Me with Wahida & Dee

 Sis Rasp

Ini menu terbaru di Mc'D ..
Kami sungguh beruntung coz hanya kami yg dapat merasa
Thanks to Chep MakTok' Nenek Amani, Mak Eida


AaaaHHHhhhh.. tetiba mengantok lak .. Esok kita cite xtiviti lain pulak ek ..



14 comments:

*SiRibenMerah said...

sambung cerita...

Pepel BoNda AmaNi said...

hahhaha mc'd kuaq menu baru ka??? nampak menarik...

rasp said...

promo mcD yg terbaru "McTok" :)

eh eh ... ooo u sudah itu anak ikan yg posing dgn kita kat depan tgv tu kaaa hahahahaha...

eh tetiba me jadik Datinsssss wah me very perasaanssss hehehehe...

gedek! said...

Owh?

Dee and Wahida ada sama?

eLLy said...

Iyra, hehehe harus di sambung.. ko tu bila nak bercerita? ;p

Eida, ade noksss ..
eh ko tak tau ek?
ish ish ish rugii beb

eLLy said...

Rasp, huhuhu Mc'Tok cooming soon :p


Gedek, adooo diantara orang kuat dlm event ini :D

akubiomed said...

Cantik kain tudung di gambar pertama? En.Mat beli yer :-)

eLLy said...

Akubiomed, Cik Mat beli? hurm tak de maknanyee.. dia mana gheti bab2 camtu .. tapi tak pe asalkan dia gheti menghulur :p

Mimy Hamid said...

gambar last terbaek di mcd hehehe...ala2 nugget buah

eLLy said...

haha itu nugget keladi :p

sW33tdARLiNG said...

maktok tu tahu ke bonda amani nak menggedik... mesti tak tahu kan, sebab tu dia bekalkan makanan.. kalau laah dia tahu bonda amani makan sedap2 kat McD.... haruss maktok nak join jadi gadis sama2... hahahahaha

eLLy said...

Amy,
heheheh bijak bijak ko memang bijak :D

Dee said...

mcTok tu saya tak rasa pun..huhuhu..rugi2..

eLLy said...

Dee, memang rugiii .. aku dapat seketoiii jer kot :D