Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, October 11, 2011

Johnny English Reborn

Good morning guys.. Today i would like to share with you ..
ecehhh orang putihh la sangatt :)

Ari tu bersempena dng my bday' eLLy dapat gift 4 ticket free untuk
menonton wayang, sumbangan ikhlas dari Nuffnang & TGV.
.

Oleh yg demikian tanpa melengahkan masa Kami terus gunakan peluang yg ada
untuk menonton cite "Johnny English Reborn" cerita ini sangat lah ...
Super dupper besttt!! Bak kata Nabil Raja lawak .. "this is Best brooo..."
.

Diantara babak yg eLLy suka dlm movie nie.. masa dorang nak masuk ke
tempat org jahat tu hahahaha seriussss memang lawak gillerrr...
Oh ade lagi satu ... adegan masa dia tarik batu dng dotdotdot.. hahahaha
sapa yg boleh buat mcm tu memang hebat lah !!

Uolls dah tengok ke cite nie? yg mana belum tu cepat2 la gi tengok..
memang tak rugi gi tengok!!..Ada yg dah tengok tapi tak gelak?
Sila kunjungi ke Klinik yg berdekatan :)

Masih ade baki 2 ticket free ... hurmm nak tengok cite ape ek?


Terima Kasih,
Nuffnang & TGV

 

16 comments:

eB ezrin said...

tringin nk tgk nih :)

mummysyafie said...

kenapa aku tak penah dapat tiket dari nuffnang ni..jeles arr...

Pepel BoNda AmaNi said...

sama cam kak nor...jeles jugak..jeles jugak....

*SiRibenMerah said...

ai pon... ajakkkk le aiiii~

eLLy said...

eB ezrin, best ooo cite nie.. gi tengok tak sugii dik!

eLLy said...

Nor, eida, Iyra..
Aper tak pernah dapat?
ohh kira caye nie insan terpilah la ye.. yes yes yes hahahahaha.

Ade la .. nuffnang akan kasi during your bday. cer check email :D

rATu kEBaYA said...

tak kesempatan lagi nak g..

eLLy said...

Aisyah, sila la gi .. bawak anak2 sekali. tak rugi beb!

akubiomed said...

Rata-rata kawan yang sudah menonton John English memberi rating yang baik

Mimy Hamid said...

ada lg eh kat panggung...dpt gak tiket free nuffnang tp tak amik lagi..nak layan gelak gak la

Dee said...

aku aritu burn 2 tiket..sbb jatuh bulan puasa..huhu..

anamizu said...

cik ana dh tgk!
best3!!!
kelakar gile ah!
sakit perut tgk!
hahahaha~
part tarik batu tu
mmg xbleh blah! :))


luv,
cik ana

gedek! said...

Takot masok panggong sebab gelap...

sW33tdARLiNG said...

citer pontianak tu dah tgk? apa ke tajuknya tu erk?

IxoR@ said...

jeles!

sebab... masa besday sy, nuffnang tak bagi pun ticket free....ngeengeee

:(

eLLy said...

akubioned, best cite nie.. sila la terjahh

Mimy, yup masih ade.. cepat jng terlambat

Dee, ish rugii beb

Ana, hahaha kan kan lawak giler :p

Gedek, klu takut mintak la si isteri pimpin kan :P

Amy, cite antu ker... ohh nehi nehi nehi..

Ixora, ish mesti ade.. cer tengok email!