Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, October 24, 2011

The Secret Live of Nora

Yeahh yeahh dah tengok !!! Alhamdullilah sempat gak kami gi tengok..
Walaupun hujan ribut ssanggup ku redah .. fuhh basah beb cejukkkk
lately nie asalkan petang jer mesti hujan kan.. tapi best coz tido malam sangat lena :)

Oh okey takmo cite pasal tido malam. eLLy nak cite pasal teater yg kami gi tonton
last friday "The Secret live of Nora" sebut betul2 NOWA hahaha lidah pendek :p

Malas la nak taip sinopsis cite nie, kita layan gambar jer la ek :)

Sebelum masuk kami dah berposing dng retissss uolls ...
Vee yg Sangat cantekkkkkk dan tak sombong!!
,
Hey tengok atasss !!! kaki sapa tu?
,
Oh agent NoWa sudah mau turun
.
.lm
Weewitttt nampak tak nampak tak?
,
Diantara ribuan manusia yg hadir
,

Terimalah pose terakhir dari kami

* * * * * * * * * *
* * * * * * * *
* * * * * *
* * * *
* *
*
* * * * * * * * * *
* * * * * * * *
* * * * * *
* * * *
* *
*
* * * * * * * * * *
* * * * * * * *
* * * * * *
* * * *
* *
*
Kami yg ngokkk ngekkk :)
konon nak bediri lurus tapi tetap senget
eh mcm pantun la pulak :)



17 comments:

eB ezrin said...

seksi :)

rasp said...

apsal korang tak panjat sama & pose gaya si nora yg terjuntai kaki tu...

atty's said...

fuh..semunya vogue cam nowa.

eLLy said...

eB, seksi tang mana tu :D

Rasp, kekuatan batu bata tak mengizinkan hahhaa

atty, Vogue cam Nowa hahahha classs ko maria :D

Mimy Hamid said...

penuh semangat bersecret...nowa nowa

*SiRibenMerah said...

nora la sgt pic last tuh..
hahahaha.. mcm bergegar je istana budaya tuh ngan aksi2 korg..

well, pelangi x cukup 7 pic pon x meriah sgt kannn..

next time kita meramaikan majlis yek..
love u sis.. muahhhhhhhhhh~

GreenJade said...

wohooo i loikeee the last foto tuh..hehehe cute cute

best nye dpt tgk NOWA..i still xde kesempatan..dah abis ek? dengo kate mau extend?

eLLy said...

Mimy, Sungguh bersemangat waja beb :D

Iyra, Next time ek .. tunguuuuu

GreenJade, a'aa dah habis.. kami tengok yg extend punye show la tu :D

akubiomed said...

Lepas menonton teater ini tentu ada yang berangan menjadi spy

eLLy said...

AKubiomed, hahhaa ala2 Nora zain :D

mummysyafie said...

part posing angkat kaki tu yang payah..tak balance..

eLLy said...

nOr, Kan nokss sangat susah nak balance hahahaha

Dee said...

aku balancing ok..baru je gi service..hahaha..

eLLy said...

Dee,sape service ko nokss? hahhaha

sW33tdARLiNG said...

berempat jer korang erkk...?

eLLy said...

Amy, eh tak la berlima, daaa ... cer ko kira betul betul

Pepel BoNda AmaNi said...

xmo komen.. :P