Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, October 27, 2011

NUFFNANG ASIA PACIFIC BLOG AWARDS

Selamat Pagi aci minaci ..  berapa kilo maruku yang sudah habis di makan?
Ooo Raya sakan korang ek, Siap ade yg terus sambung cutii lak tu.
Pada yg tidak bercuti mcm saya sila lah berkerja dng dedikasi ek :)

Okey eLLy nak tanya nie uolls dah mengundi ker belum?  
Bukan untuk PILIHANRAYA. ini untuk Nuffnang Asia Pacific BLOG Awards

Klik Here!!
Nak tau eLLy undi sape?
* * * * *
* * * *
* * *
* *
*
Pada yg eLLy tak undi tu sila jangan sentap okey!
* * * * *
* * * *
* * *
* *
 * 
Buat insan yg eLLy undi tu Good Luck bebeh 
* * * * *
* * * *
* * *
* *
 *
Klu menang saya mau 10% :)
* * * * * 
* * * * 
* * *
* *
*
Okey tarik nafas dalam dalam .. 
"Sedalam mana cinta mu...." opps ter nyanyi la pulok
* * * * * 
* * * * 
* * *
* *
*
Ohh Remainder sekali lagi
Pada yg eLLy tak undi tu sila jangan sentap okey!
* * * * * 
* * * * 
* * *
* *
*
Sebenarnye banyak category yg dicalonkan tapi 
untuk Category "Best Photography Blog"
eLLy Pilih
* * * * * 
* * * * 
* * *
* *
*
 nampak tak? .. cer tekan cer tekan ;-)

Sekian,
I LOVE NUFFNANG :)


 

8 comments:

eB ezrin said...

saper?

*SiRibenMerah said...

blog uncle gedek!!!

Dee said...

aku gelak gilerlah ada blog perasan bagus suruh org nominate dia kat nuffnang award ni..hahaha..

rasp said...

sentap u tak vote i.....
so, utk pujuk i, i nak kaftan sekodi ngehehehehe

IxoR@ said...

ingat akak undi saya...

sentap!

:P

Pepel BoNda AmaNi said...

tima kasih sebab sudi vote ai..hahahahaah nak jugekkkkkkkkkkkkkkk khennnnnnnnnnnnnn

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ada menda camni rupanya...

i vote u lahh...! ;o)

eLLy said...

Dear All, Selamat mengundi :D
HaHaHaHaHa