Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, October 4, 2011

Pelangi itu indah -Edisi Wayang Raya tak jadi!

Selepas Bfast xtiviti kami di teruskan. Kami menuju ke panggung yg berhampiran ..

bini2 gadis cantik sedang beratur untuk membeli tiket.
Persoalanya sekarang gadis ker?

Mereka sedang memilih seat, Saya tompang posing :)

Tanpa diduga ticket kami di sponser oleh Datin Rasp.. like like like tq sis 

Berposing sebelum masuk panggung

Kat tangga lagik.. ish ish ish Ratu tangga betul la kita nie :)
 
Dan sekarang kami di dalam panggung, untuk menghasilkan gambar ini
Kami menggunakan khimat sepasang kekasih yg sedang
berdating di dlm panggung hahaha nasib ko la dik :)

oh lupa nak inform, kami di sponser tengok cite Raya tak jadik :) Best gak cite nie
Walau pun kami tonton selepas raya.. tapi kami tetap layan sampai ade yg gelak sampai
terkekek kekek, Al maklum lah Mood raya kami nie ON sepanjang tahun.


Ya boss ... alamak bos panggil la .. nanti kita sambung ek!!



17 comments:

diana said...

wah..
rombongan ke panggung wayang ke ni??
hehehhe

Pepel BoNda AmaNi said...

ai gadis...walaupun perut ai buncit..kekekekkeke.. :P

akubiomed said...

Wah pakat kaum-kaum ibu untuk menonton Raya tidak jadi. Boleh buat ulasan nanti

*SiRibenMerah said...

gitu statementnye.. gadiskahhh??

hikhikhik~. yg confirm sorg je gadis lagi okeh kat situ... muahahaha~

wahida said...

korang sgt best!!

Mimy Hamid said...

wahh best nya geng pelangi ni..baju pun color pelangi

eLLy said...

Diana, bukan setakat nonton wayang, kami ade wat projet lain gak :p


Eida, huhuhu perut mu perut ku jugak :p


Akubiomed,eLLy bab ulasan tu yg lomah cikit :p

eLLy said...

Iyra, Gadis sunti la konon kononye :p


Wahidah, kita sama sama best!!


MiMy,huhuuhu memang berkonsep kan Pelangi :D

sW33tdARLiNG said...

syioknya gadis2 menonton wayang.. harus panggung kosong kannnn sebab ari bekerja?

eLLy said...

Amy, a'aa ade 2 bariss jer :D

rasp said...

kesian kat kapel tu....
kacau daun tul kita nie kannn hahahahaha

*SiRibenMerah said...

takpe.. kita tak subahat tgk diorg maksiat dlm wayang tuh.. hahahaha

NM02 said...

kau mesti tak ingat kat aku kaaaannnn

eLLy said...

Rasp, memang kacau daun ..

Iyra, hehehe tetttt ari Jumaat tu

Reena, bukan ko.. laki aku pun aku tak ingat :p

Dee said...

kahkahkah..depa peluk kuat siot..aku rasa nak peluk sama je..muahaha...

mummysyafie said...

mesti kapel tu nyesal amik seat blkg. hihihi...nak buek camne dik..try again nx time ler

eLLy said...

Dee, mesti ko terasa bahang asmaranye.. hahahaha nasib baik ko tak lari balik umah :D


Nor, kan kan kan try again next week .. or esok maybe :D