Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, October 6, 2011

Pelangi itu indah -Edisi Mari Menyanyi

Selepas xtiviti Menonton, kami meneruskan perjalanan ke RedBox The Garden.
 
 


Are you ready bebehhh ??? Let's start .....







WaHiDa wahsinun


It's was FUN !!!



20 comments:

Ida WC said...

dee & nor mulut mu sama hahaha

Pepel BoNda AmaNi said...

kesal ku kerna dia..kesal ku...hohohohohoh eh cilap tue sis rasp punya part ...lalalalalalal

eLLy said...

Ida, huhuhu tu la pasal dorang dah tak sabar :D


Eida, haaiippp mau kena rotan kah!
mana boleh ambik part Sis Rasp ..
~HoHoHoHoHo~

Dee said...

sakit perut aku gelak siot..meleleh2 airmata..jaga kau elly..

eLLy said...

Dee ..*apa salah ku apa salah ibu ku LaLaLaLaLa ...*

NM02 said...

kemain sakan kak jah tu nyanyi...

mummysyafie said...

mulut tu geram..camtu la nguper nak ngapp..hahahah

mana pic tuan blog pegang mic. hahaha..sakit jiwa aku baca entry ni. padan la pukul 1 pagi tak tido lagi.

eLLy said...

Reena, Kak Jah ko tarikkk sampai keluar urat nokssss


nOr, tak de sape yg sudi nak ambik gambar aku *selamat aku* hahahahaha

*SiRibenMerah said...

hahahahahaha..
amek ko.. siap buat lirik..
hahahaha..


lawak la kak elly.. padahal byk je lagi lirik lain yg iyra nyanyi.. cer amek lagu lain lak.. malam punya version nnt kak... amek lagu mungkir bahagia...

eLLy said...

Iyra, HeHeHeHe .. nantikan n3 esok ek .. itu pun klu rajin :D

rasp said...

bila masa plak ahkak nyanyi lagu justin bieber tu.... ahkak tengah layan lagu jingle bells lah time tu ho ho ho ho....

eLLy said...

hahahaha i tak ingat la sis you nyanyi lagu ape.. tapi ade ayat Never never never gak kan :D

Redbloodsnow said...

HEHEHE...sengih² je zie bc dialog kat pics tu :D beridea nah karang ...hikss

Mimy Hamid said...

nyanyi mmg hilangkan tensen...oh lama nya tak karok....rindu lak nak jerit

eB ezrin said...

singgah dr blog wahida pulak... :)

wahida said...

siot ko kak....ko amek gambar aku tgh tarik rupa gitu...siap ko kak...aku carik ko kat blok 7 nnt...hahaha!!

Rinna said...

Dalam byk2 Ida nye impression muka.. pergghh..penuh perasaan laa.. :)

eLLy said...

Zie, hehehe mane ade karang itu lirik lagu jer :p

Mimy, jomsss nanti kita gi beradu suara ek :)

eB Ezrin, Haii welcome to my blog *eLLy tak sombong kan* .. ngeee

Wahida, wakakakakakka .. takuzzzz nyeeeee

Rinna, hahaha tengok la cara dia pegang mic :p

-oP_ida- said...

hahhahahaha syoklaa tgk pic=pic nieh... ini kalO nida ada mahu dia tekencin dek tegelak selalu tgk ampa sume karokkk...superbbb

eLLy said...

opida, bila turun KL nanti kita wat rombongan cik kiah pi karok ek :p