Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, October 21, 2011

The Secret Life Of eLLy

Wah gitu .. sangat lah banyak aku punye Secret ;')
klu banyak pun korang nak tau ker? alah ai bukan retisss
kalau retisss harus la korang nak tau kan kan kan 

Ari nie ari jumaat kan, ari nie eLLy nak gi layan teater "The Secret Life of NORA"
nak gi tengok ape lah yg secret sangat tu :)

Semoga teater ini tidak mengecewakan ku.. ai beli ticket mahal oOo
dah tengah bulan semua jadi mahal So far teater lakonan Tiara yg pernah eLLy 
tengok tak pernah lagi menecewakan ku.


.
Cer korang layan clip nie .. mesti korang lagi teruja nak gi tengok :)

**

Psstt .. Korang nak tau eLLy gi tengok dengan sape? 
Eh mana boleh jawap .. SECRET maaa ..


 

15 comments:

eB ezrin said...

buah hati kan? ;p

*SiRibenMerah said...

bukanlah diriku.....


enjoy sis...

rasp said...

rasanya mesti best coz performance dia takat nie mmg terbaeklah kan sis....

enjoy & kim salam sama mereka2 dan keluarga mereka *ihiks*....

atty's said...

selamat menonton elly

Mimy Hamid said...

kak elly tiket baper ni...mesti mahal punye kan...wahhhhhhh enjoy

fieda said...

dgn buah hati la tu...
ramai yg ckp teater ni mmg terbaekk la...

NM02 said...

yang pasti kau bukan pegi tgk dengan fahrin ahmad kan

hahahaha

IxoR@ said...

klu sy ada di KL... mesti nak join akak ahhh....

bole? hehehe...

sW33tdARLiNG said...

nak tengok nak tengok nak tengok tapiii aku tgh budget laa skang...

enjoy laa erkkk dengan... mmmm ku tahuuuuu

Tea said...

Nak ikuttttttt!

eLLy said...

Dear All, memang eLLy gi dng buah hati .. tapi bukan dng cinta hati.

hahaha pening tak pening tak :D

eLLy said...

Dear all, eh eLLy beli ticket murah jerrr .. al maklumlah dah tengah bulan kan :D

yg penting the Show memang besttttt!!

♡ a.y.u ♡ said...

kak elly bestnyeee...jelesssaa...kalau taw bley balik awl bley ikot skali...huhuhu

eLLy said...

huhuhu sila la menjelesss :D

mummysyafie said...

sapa agaknya..hihihih...