Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, October 7, 2011

Pelangi itu indah - Jom gi urut!!

Yuhuuuu baru sempat nak update... kebusyan melayan FB hahaha, moh kita sambung!
Lepas puas berkarok kami pun keletihan. perghh letih beb memerah tenaga :)

Next destination kami singgah gi urut kaki kat Mid Velly nama kedai dah lupa.
kat sini kami berpisah jap coz Me,Nor & Wahida nak bermanja manja kat Spa Thai
Dee & Iyra nak yg ganas2 kat tempat org buta.

Wahida aku tengok gambar ko nie mcm ko tunggu giliran nak masuk
dewan bersalin lak nookss.. hahhahahahaa

Lepas selesai kat situ Wahidah pun pulang ke pangkal jalan. tapi Me, Iyra, Dee & Nor
gi carik tempat lepak untuk kami dok minum kopi sambil sembang2 & Gosip2 :)
Ohh thanks to Dee coz belanja kami minum ari tu .. tapi buat yg mana dah balik awal tu 
sorryyy korang tak merasa la ek :)

Lepas minum2 tu kami pun bersurai dng aman nyeeee... Oppssss ade lagikkkk
Dee & Nor jer terus balik .. eLLy & Iyra sambung gi RedBox kat Sogo lak

 Last pose sebelum balik

Dekat kul satu pagi baru kami habis ber karok .. huhuhu cian laki aku sampai terlelap
kat dlm kete menunggu kami habis karokss.. "bukan i lambat sayang .. staff RedBox tu
yg lambat hantar bill".

Anyway thanks to Iyra coz sudi menggambil dan menghantar ku ..
Tanpamu silap haribulan tak dapat lah den nak join all the xtiviti yg super duperrr bestttt!!!..

Love... lOve... loVe... lovE...

 

13 comments:

NM02 said...

syok giler tgk xtvt uols tahu

insyaAllah, ada jodoh kite bertemu ye

jgn luper laga punggung tahu

^_@

wahida said...

kahkahkah...mmg aku tgk rupa gaya nak masuk labour room dah...hahaha!!

gelak terbahak2 aku kat ofis ni ha...

*SiRibenMerah said...

phewitttttt~
terapi minda je la kannn.....

Rinna said...

Bestnyaa dpt urut2 kaki..

rasp said...

mmg penuh aktiviti yg best di hari tu ek sis....
rogi rogi tak dpt join....

DILL said...

waaa.. shian enche hubby.. gler sporting ur hubs! ;)

♡ a.y.u ♡ said...

hahaha...kesian seth mat...thanks to me abb antar ke sogo..ishhh...

eLLy said...

Reena, okey noks set.. ko tak datang siap ko!!

Wahida, hahahaha next year ko masok labour room kot.. kuang kuang kuang

Iyra, terapi minda & jiwa :D

Rinna, yeszaa.. memang best!!

Rasp, yeszaaa full of xtiviti and laugh!!

Dill, hehehe sekali sekala maaa.. harus la sporting :P

Ayu, hahaha lupa lak... :D

akubiomed said...

Ada tak yang menjerit melolong? :-)

Pepel BoNda AmaNi said...

betis sakit nie...tarik mengkarung..kalu dapat urut2 cam nie best gak kan...

Mimy Hamid said...

best tul ada lak sesi spa kaki ..meriah tul la uolls

eLLy said...

Akubiomed, terpekik terlolong mintang tolong, coz mic tak cukup :p

Eida, memang best klu dapat urut..
hurmm tengah dok verangan nie ...

Mimy, hukhukhuk.. lepas penat berjimba harus la singgah pi urut kaki .. betulkan urat Otak yg tersimpul .. hahahahaha

Dee said...

kemain kau smpi keesokan hari ye berjimba..hahaha..