Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, October 5, 2011

i LoVe NuffNang

I LoVe Nuffnang .. I LoVe Nuffnang ..I LoVe Nuffnang ..
I LoVe Nuffnang ..I LoVe Nuffnang ..
I LoVe Nuffnang ..

Dua BE dah melekat .. Like like like
I LoVe Nuffnang 



 

16 comments:

Ida WC said...

klu dah love2 tu mesti mencanak nuffnang nya.

i love nuffnang too

Mimy Hamid said...

love jugak dengan harapan bg la lagi 2 BE...yeyay

eLLy said...

Ida, ish tak der la mencanak sangat :) canak cikit jer :D

Mimy, harapan mu harapan ku jua :D

anamizu said...

wahhh syg nuff ketat2 eh kak? hehe





luv,
cik ana :)

rATu kEBaYA said...

l.ove nuffnang 2.. ;)

eLLy said...

Ana, a'aa sangat ketat hokey :D

Ratu, hehehe me too 3 4 :D

rasp said...

congrats babeh....
dah cash out nanti kita leh gi dating2 lagik kannnnn hehehehehe

Pepel BoNda AmaNi said...

i lap u too..eh..eh..

NM02 said...

cash out nnt belanja aku tau

eLLy said...

Rasp, Eida, Reena,
hahahaha baru 2 BE dah cite bab cash out... lama lagik nak kena tunggu sampai 30k ;)

akubiomed said...

Err. bila hendak cash out?

eLLy said...

hummm nak tunggu 30k baru nak cash out ... hahahhah verangan :D

lagenda said...

wah wah wah..dpt 2 be dah ye elly?? Murah rejeki gitu..

eLLy said...

Mak, tu la eLLy pun tak perasan bila check terus ade 2 BE :D i like like like

Redbloodsnow said...

ehemmm ehemmmm...zie pun lOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nuffnang. zie pun ade 2 BE melekat utk blog personal zie :) Alhamdulillah

eLLy said...

Zie, oh itu kira BE khasss untuk bakal pengantin la tu :D