Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, April 5, 2011

3 hari 2 Malam

Ari sabtu lepas eLLy & MyLuv saje je gi check in Hotel 3 hari 2 malam,
Klu nak diikutkan hati sebulan sekali eLLy mesti nak tido Hotel ;)
saja nak gi rehat2 kan badan.. tak dapat dok jauh2 dekat2 pun boleh la
untuk kali nie eLLy stay kat mana? .. ala hotel mana lagi.. Hotel yg sama la ;)

Stock untuk 3 hari 2 Malam
tapi bukan kami berdua disini
eLLy angkut si Duan & Tisya Sekali

Memula kita minum rebina dulu.
Lepas minum kasi tidor sejam dua
Lepas tido

V V V V V

V V V V

V V V

V V



Bangun tido kita ke pool
Masa nie tak de budak lagi.. Seronok dorang ke hulu kehilir
bila ada budak lain masuk pool dorang terus ajak balik
ishh anti sosial betul la bebudak nie
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Iklan jap.. nak beli kete besar? Tekan Sini


12 comments:

Cik Wanie Ghani said...

bestkan sekali-sekala ubah angin,
tenang saja fikiran dan bertambah bahagia bila bersama keluarga tercinta:)

atty's said...

memang seronok kalo sesekali layan tido otel..sambil istirehat

rasp said...

dorang shy shy cat tu nak berendam togeder2 hehehehe

NM02 said...

ai pun mcm tu, sebulan sekali harus nak rehatkan badan dan minda dengan menginap di hotel. bulan ni belum tau celah maner nak pegi.

eh, ni kat maner?

eLLy said...

CW,atty :
Memang best ;p
bab $$ tolak tepi ;p

eLLy said...

Rasp, a'aa la shy shy cat mcm masy gia gak ;p


Reena, Mai la mencelah kat sini
kat area kl gak ;) for more info tak gheti2 lagi nak call ;p

sW33tdARLiNG said...

mmg best kan kalau dapat tidur hotel.. release tension semua...

eLLy said...

Amy, yep release semuanye ;p

mummysyafie said...

lenkali nak etot gak..jangan lupa bawak aku taw

eLLy said...

Nor, boleh ajooo.. nanti kita wat rombongan cik kiah okey ;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yeah..best kan tido hotel...xyah nak pikir nak kemas katil..ahhahaha :P

eLLy said...

Eida, hahahhahaha betul tu setujuuu sangat ;p