Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, April 14, 2011

Merah itu Red

Hola .. hari ahad aritukan eLLy gi sogo, gi sogo wat pe? cer cite cer cite
sebenarnye eLLy nak ke RedBox, tapi sementara menunggu yg lain sampai tu
i gi la ronda2 dulu .. aduhaiii ade yg tertawan la .. tapi tu nanti la kite cite ye ;)

Kita cite pasal RedBox dulu =)

Saje je gi sana nak release tension, kami ber empat ajo. yg penting walaupun 4 orang
meriah beb !! 3 ladies + 1 gentlement mantoppp ;)

Nak kata pandai sangat menyanyi tu tak la tapi setakat nak join AF tu tak de hal la ;p

Okey nak cite lagi satu merah...merah yg menjadi pujaan ku sekarang.. cer teka cer teka
jap ye jap .. nak kena bukak satu persatu nie .. jap jap

Huhuhu dapat lagi seketul ... Syhhhh Cik Mat tak perasan pun ;p


14 comments:

azzey said...

ape tu?

Pepel BoNda AmaNi said...

wah karok....jeles nie....

IdaShah said...

tambah koleksi lagi. good 2x

NM02 said...

cik mattttttttttttt!!!!!


elly kan, dia kan.......

sW33tdARLiNG said...

wahh tambah collection ya... cikmaaaaaaaaaaaaaaattt ooooooooo cikmattttttttt...!! mai nengok elly ni...! hehehehe

Cik Wanie Ghani said...

ari tue,
x sempat nak terjah sogo,
yelah kelam-kabut,
byk tempat yg x sempat nak pergi,
sedeyyyy

PutRee SeJiNjaNg said...

wah sis elly gi karoke ekkk..best nye...hehhehe

mummysyafie said...

dear, nor ingat esok nak singgah sogo. ada warehouse sale kan

eLLy said...

AZZEY,
Mana? ya mana? klu yg bawah tu wall deco from Vantage

Eida, Jom repet' dah lama sunyi nie ;p

ida, hehehe dapat rembat seketul je ;)

eLLy said...

Reena, aku tolong sambung ye
.. eLLy kan dia kan sanagat santekkkk kan ;P

Amy, ko memang kan .. tolong la backup member cikit ;p

Wanie, tak pe nanti boleh turun lagi .. dekat je kan ;)

Tilla,
Saje je gi lepas gian ;)

Nor,
a'aa esok ade sale. ko cuti ke?
tapi esok aku dah ade plan lain..
awat tak habaq awal2

rasp said...

red box!!!! kenangan tu...
bertambah koleksi u....

eLLy said...

Rasp, yep darling.. kenangan terindah =)

akubiomed said...

Cik Mattt ada orang buat magic tambah collection

eLLy said...

Akubiomed, syhhhh ish klu dah lelaki tu lelaki la jugak ;p