Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, April 6, 2011

Table for 2

Petang semalam lepas MyLuv pick me up kat opis, dia tanya nak makan tak?
ciss ape punye soalan da.. mesti la nak!!

tapi masa tu dah kul 7 lebih.. i nak berkejar balik umah coz nak tengok Abg Asmara
ohh hatiku berbelah bagii .. nak tak nak nak tak nak .. adus aku keliru
Demi suami ku tercinta aku pasrah ... bab makan harus la pasrah =)

Suami ku memilih untuk dinner di Restoran Hokkaido opposite Vistana Hotel
setelah memilih table for 2 kita pilih makanan .. nak tau kami oder ape?

Dari kiri cepat jalan...
Tom yam, dry chillies chicken, Chillies crab, Udang petai, baby kailan
One jag of Chinese tea

Bab bab kupas mengupas kita serahkan pada yg pakar ;)

Boss bill pls .. past to him ;)

Balik umah mandi wangi wangi dok depan Tv layan ulangan dairi AF9 ..
tapi dairi malam tadi tak dapat menarik perhatian ku, maybe sebab faktor umur kot ;(

ambik lappy on9 layan Abg Asmara kat tonton.com.my =)

Sekian terima kasih kerna sudi membaca coretan ku ini.

6 comments:

nanonano said...

2org mkn ke byk tu kak??
dasattttttt
meleley air liur sy
huhuhu

Lagenda said...

huaaaaaaa...makan ketam??

leleh dah ni!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mak aih...tengok bill fengsan..kekekekekke.. :P

rasp said...

tengok food, sedappp terkecur2...
tengok bill uwaaaaa tergigil2....

eLLy said...

Nano, a'aa kami berdua je ;P


ye Mak kita makan ketam .. perghhh
terbaik wok!!

eLLy said...

Eida, wakakaka akak tak fengsan coz cik abe yg bayar ;)


Rasp, ape lagik sis terjah la.. dekat je tu