Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, April 19, 2011

CUN

ah cunnnn nye ... uolls ingat lagi tak lagu yg Zafid AF2 nyanyi dulu?

tak ingat? ish korang betul la 'Melayu mudah lupa' .. wakakakakaka

Okeyla tak mo cite pasal lagu zahid tu.

Ari jumaat lepas eLLy gi tengok movie dng Mala, Kami gi tengok cite CUN

alamak Mala dlm gambar nie ko nampak pendek la pulak ;p
sebenarnye dia tak pendek ye kawan2


Cite nie memang cun, memang menghiburkan .. tapi ade gak bab sedih, betul sedik nok!
mcm biasa la org sebelah i tu menangis ;) Lakonan Remy & Maya memang CUN i like

Hangpa nak tau tak.. cehh sleng utara dah keluq nie ..
hangpa nak tau dak? depa buat cite nie kat kampung cheq .. kampung ayah cheq
kat ayer hitam nunnn .. cheq bangga cheq bangga ..

Patut la masa balik raya dulu depa kata kat hujung kg tu ade orang duk buat filem
masa tu dah raya ke5 kot .. ape ape pun, cheq bangga cheq bangga (",)


8 comments:

Cik Wanie Ghani said...

wah bestnya dpt nengok wayang ngn mala,
bila plak nak nengok wayang ngn wanie nie,
hihihihi

atty's said...

cheq pun bangga gak..sbb dah tgk citer cun..dpt tgk kg elly..

kathy jem said...

best ek cite tu...nnti nak belilah cd..ramai ckp cite tu best.. =)

Pepel BoNda AmaNi said...

wah p tengok wayang ngan mala..menarik...

rasp said...

cheq pun nak tumpang bangga aihhh...

Dee said...

smlm nak tgk..tp ada 1 show je..so, tak dan..tgu download pree jelah..hehehe..

NM02 said...

mu ade nak ajak aku nonton sekali.. ah, kau lupa akan aku..

wah, tumpang glakmer la kau nok sebab shooting kat kg kau ye..

mak tumpang sekaki glakmer la.. ahakssss

eLLy said...

Wanie, kan.. kita tak pernah ketemu lagi ;p

Sis Atty, wakakakkaa lawak la..

Kathy, beli jng tak beli .. memang best gak cite nie

Eida, a'aa gi berdua dng dia je

Rasp, nak tompang sekaki or tompang dua2 kaki ;p

Dee, takpe nanti ko downloand ye ;p

Reena, alamak camno aku boleh terlupa kat ko pulak kan ;)