Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, April 5, 2011

Pasar Malam Jln TAR

Okey kita sambung kisah 3 hari 2 malam ;) Lepas ke pool kami naik bilik bersiap
tuk cari makan, lepas makan kami ke Pasar malam jln TAR coz mamu & duan
nak gii potong rambut kat area Jln TAR tu ..

i tunggu luar je coz Tisya tak nak masuk !
hurmm layan je la ..

Lepas potong rambut, kami gi ronda pasar malam
Duan and Tisya pau' mamu
kete control & singing doll 

Duan punye keta tu okey lagi, tapi Tisya punye mainan tu
adusss bingit wehhh .. music dia nyaring betul!


Iklan jap .. Tekan sini

6 comments:

wahida said...

kalau aku ada anak pompuan, konpom dia nak pau aku singing doll tu jugak..hehe..

mummysyafie said...

dulu pernah nampak kat pasar malam bangi..tapi tak berani nak beli. takut malam boleh berbunyi sendiri..eventho masalah teknikal, harus aku kecut perut satu malam

eLLy said...

Wahida, nasib baik ;P

Nor, haha aku pun ngeri gak nok ;)
pasal tu aku tanya kat laki aku ngape beli, dia ckp Tisya yg nak sangat.. sabar je la

rasp said...

sib baik sapphire lum tergerak hati nak 'pau' tu..
tak tahan kalo bingit sangat tu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah lama xpegi pasar malam jalan tar tue....

eLLy said...

Rasp, adusss memang bingit telinga sis


Eida, sekarang nie lagi happening dik ooi