Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, April 13, 2011

Tekanan darah tinggi, uji lemak ...

Tadi dah cite pasal makan tak hingat.. keluar dari santai tu ade satu mesin betul2
ade satu mesin yg terpacak kat tepi tu .. tak de sapa yg sudi nak singgah

Memandangkan kami tak sampai hati tengok mesin tu keseorangan, kami pun singgah

Memula kita godek godek dulu, sila masukan RM1

Sila ikut arahan yg tertera di skrin

Mak aii ngape muka ketat nie
ade 3 step yg kena follow ye kawan kawan

Sila print untuk rujukan

Di pendekan cerita ..  MyLuv punya KiloGram dah naik .. huhuhuhu Cik mat mok !!

20 comments:

wahida said...

weh kak, boleh caya ke mesin tu kak? aku ada nampak mesin tu, tapi aku rasa aku bakal tertipu je nnt ...ahaks!! ayat penyedap hati takut tgk kolesterol naik...hehe...

atty's said...

besh gak sesekali digunapakai mesin tuh

eLLy said...

Wahidah, entah la saje je suka suka ;p


atty, hehehe tapi jawapan nye tu tak tau la betul ke tak ;p

mummysyafie said...

mak ai cik mat..naper muka ketat sangat ni

Redbloodsnow said...

EK EH..BESTNYAAA ADE MESIN GITU KAT SANE. CNIE XDE TAW..HUHU

NM02 said...

mana gambo kau?? kau cuak kan... hahahaha... uppsss...


Larrriikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Dee said...

aku penah boh duit dlm mesin tu..tp rosak..hampagas betul..terus malas dh..

Lagenda said...

muka ketat tu sbb sembelit kot!

eLLy said...

nOr, ketat coz tak boleh terima kenyataan yg kilogram dia dah naik ;p


Zie, bagus gak tak de gik coz hati pun tak sakit ;)


Reena, aku? ai kan pemalu ;)
ko jng lari nanti jatuh tergolek golek mcm ayam golek ;p huwahuwahuwa

eLLy said...

Dee, adusss itu yg hangin tu .. dah masuk duit rosak la pulak!


Mak, sembelit coz banyak sangat hirup tom yum tu tadi ;p

rasp said...

i lah antara org yg tak sudi terai...
sbbnya gigil nak tgk results hehehe

eLLy said...

Rasp, hehehe same la kita .. pasal tu MyLuv je yg try ;p

IdaShah said...

aku penah neray..rasa2 nya boleh dipercayai mesin neh

-oP_ida- said...

hahaahah chek takleh tgk mesen nie......malOOO....
naik mesen ni kira timbang KG..mai aii sekali dapat result rasa nak FENGSAN..hahahahahhahahahah

eLLy said...

Ida, tak pasti la boleh di percayai atau tidak .. kami saje je ;p

eLLy said...

opida, hehehehhe sama la kita give me 5 ;p

Pepel BoNda AmaNi said...

ha...eida pun dok tengok2 gak mesin nie...tapi xpernah cuba lagi la...nanti leh cuba nie...

eLLy said...

Eida, cuba lah tapi klu results yg keluar kurang memberangsangkan anggap je la benda tu rosak ;p

akubiomed said...

Elly, kenapa result dikaburkan? saja jer buat out of focus :-)

eLLy said...

Akubiomed, memang masa snap blur.. hehhehehe