Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, April 14, 2011

PapaRich

Malam minggu yg indah, Last friday lepas berLucky lucky kami plan nak gi merambu'
hangpa tau tak merambu tu ape? merambu tu mcm keluar gi buang masa la ;)

Kami merambu kat Paparich Rawang..helooo korang jng ingat Rawang tak de Raparich
hokey!! Rawang sekarang nie mcm mcm adoo hokey.. back to cite Merambu ...

Sambil sambil merambu MyLuv nie sebok la pulak nak check his eMail
well biasa la kata Leader of the year kan **Wekkk**

 
Kami oder yg simple2 je, 2 cup of White coffee
Steam bread with kaya & chiken curry
tapi kan

***
**
*
Ayam yg dorang kasi tu besar sangat la tak lalu eLLy nak telan ,
serius besarr ade la mcm saiz penumbuk Adibah noor
hahaha tak nak mengaku mcm saiz tangan sendiri ;)

Lepas makan sembang2 dekat kul 2 pagi Vrooommm kita balik, cuci muka ZZzzzzz
itu pasal la the next day bangun lambat ;)


14 comments:

IdaShah said...

a'ha besar sgt. kalau aku suka tang drumstick

atty's said...

kty paling suka lepak paparich ni cendolnya sedap.

eLLy said...

Ida, besar kan .. tak lalu aku


atty, Cendol? okey nanti saya cuba

rasp said...

bestnya dpt merambu dgn cik abe...
me dah lama tak merambu berdua2an...
hari nie gak i nak kidnap dia gi merambu hahahahaha...

wahida said...

kan kak? rawang skang mcm2 ada kan? terjah je...hidup rawang! eh, tetiba...

kak, aku kalau ayam tebal mcm tu aku pun tak lalu kak, aku suka part tulang2 jer..

eLLy said...

Rasp, hari nie Khamis memang sesuai you gi kidnap dia ;p


Wahida, kan kan kan kat Rawang mcm mcm adooo .. Hidup Rawang ;)

rATu kEBaYA said...

suker jugak merambuu ni... rasa syok jekan.. rasa hilang penat.. walaupun merambu tu adalah penat

eLLy said...

Aisyah, memang best merambu.. tambah2 klu the next day tu cotii ;)

Pepel BoNda AmaNi said...

kakkakkakakakakaka....besar penumbuk..

PutRee SeJiNjaNg said...

a'ah lah sis besa banget..hehhehe...

mummysyafie said...

hahaha...ko dah ukur ke penumbuk adibah noor tu yang? hihihi...senyum sorang aku taw

eLLy said...

Eida, betul dik besarrrr punyee


tila, kan kan kan terus tak lalu :(


Nor, aku agak2 je coz dia pun lebih kurang aku ;p

akubiomed said...

Cari PappaRich sampai Rawang. Orang Rawang ni sendiri belum sampai. Haa..ha..

eLLy said...

Akubiomed, alo bro i memang orang Rawang la ;p