Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, April 4, 2011

Dalam hati ade taman..

Assalaamualaikum... Selamat pagi Malaysia ;)
Senyum je pagi nie =) mesti la senyum coz Abg Shaheizy Sam kita menang besar
beb!! itu pasal la pagi nie senyummmm dalam hati ade taman ;)

Tahniah der... jng lupa diri okey ;)

Satu satu nye artis yg say tq to Tok ti kerna menarik diri dan beri laluan pada yg lain..
i harapkan Yuna say that coz dia menang kategori penyanyi pompuan popular,
Anugerah yg Tok ti pegang  bertahun tahun.. hurmm pepeje la labuuu..

i loveeeee uuUuu

Air liur meleleh tak tengok menagis dah tengok tersengih..


13 comments:

rasp said...

aiseyman termiss la plak ...
tahniah der .... smoga makin sukses...

eLLy said...

Rasp, Alamak der ngape tak tengok .. rugi der ;p

rATu kEBaYA said...

i love u.. der... dari zaman citer pae lagi..

wahida said...

aku minat giler kat si shaheizy sam ni...tapi aku lagi minat giler kat Usop Wilcar...hahaha!!
aku pun expect Yuna say thanks to tok ti sbb tarik diri...tapi bagus si sam ni dah cakap...respek...

shidah said...

terbaikla sam....mmg suka kt dia...x lepas tgk citer adnan sempit

Mamaleesya said...

hehe...suke tgk anuar zain nyanyi...

eLLy said...

Aisyah,Shidah,
i minat dari zaman dia kanak2 lagi ;p

Wahida, kan kan kan ape la yuna nie tak suspek langsung!

eLLy said...

MamaAleesya, semalam dia nyanyi kutang tutup mata, selalu asyik tutup matooo je ;p

sW33tdARLiNG said...

bintang dia makin menyerlah

mummysyafie said...

betul apa yang dier cakap tu..kalau tak mmg takde peluang orang lain nak menang

eLLy said...

Amy, yeszaa makin bersinar bak mutiara .. cehhh poyo betul aku nie kan

eLLy said...

Nor, memang betul secara tak langsung dia menghargai pengorbanan Dato Ct

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yeah dia layak...sebab dia memang best..hehehehe...sempoi gila dia nie kan...