Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, April 12, 2011

Instant breakfast

Good Morning korang dah breakfast? pernah cuba instant breakfast?

Instant breakfast ?? yeszaaa but before that eLLy nak story cikit pasal keEnakan roti
Foccasia Bread .. pernah dengar tak?

Ini lah dia rupa bentuk roti Foccasia bread
bau dia .. perghhh susah nak di gambarkan
sungguh menyusuk kalbu, mcm bau pizza pun ade gak
yg penting tak payah nak sapu ape2 dah, 
makan cam tu je pon dah sedap.

Roti nie eLLy beli kat tempat kerja ku,
dapat la discount sikit for staff ... 25%

Instant Nescafe 3 in 1, Instant Chiken soup + Instant bread

Maka jadi la Instant breakfast kami di petang itu.. eh petang?
biasa la bagun pun dah lambat harus la bfast + lunch + hi tea =)


5 comments:

kathy jem said...

lazatnyer pagi2 breafast roti..yum yum~~

NM02 said...

ooo... bila aku minta megi, milo bagai, kau tya bila nak dtg kolek... ari ni aku nak ubah selera, aku nak minta penginapan tu.. bleh?

rasp said...

nak skit leh tak...
nak rasa je :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nak order roti tue jugak....xkira..xkira..nak jugak..nak jugak...*sambil hentak2 kaki..kekeke*

eLLy said...

Kathy, yeszaaa memang lazat


Reena, Penginapan .. hummmmm camno tu? tak dapet den nak menolong ;p


Rasp, nak? okey nanti i oderkan ye


Eida, alamak anak sape yg dok berguling guling kat depan Hotel lobby nie ;p