Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, April 13, 2011

Santai ber Santai

Yuhuuuuu selamat pagi semuaaaa ... Mood pagi nie erkkk alhamdullilah kenyang ..
Mood kenyang maklumla makan besar semalam ;)

Cemalam kami gi berSANTAI kat Rawang .. ini semua gara gara Kak Jah la nie
nok aku dah terpengaruh dng iklan ko kat blog aritu .. Sangat terpengaruh

Masa eLLy ckp nak kesantai korang tau MyLuv cakap ape?
Ha tengok kat blog la tu .. hehhehehe well nama pun bloggerkan ;)

Sementara nak tunggu makanan sampai MyLuv kunyah tempeyek
haha cute kan muka dia ..

Kami oder Tom yum special, Sambal udang petai,
Bawal 3 rasa, Kailan goreng
2 nasi putih + 1 nasi tambah
2 air suam
Total RM 48.90
_

Oh korang nak tau sedap ke tak ye ..
ye la lupa nak cite tadi
Cik Mat tolong jawap tuk kawan kawan ayang nie
Sedap ke tak?

* * * * * * * * *
* * * * * * *
* * * * * *
* * * * *
* * * *
* * *
 * *
*

- T  A  M  A  T -


22 comments:

NM02 said...

amboi kau.... hirup begitu sekali. caiyookkkk...

kau ada ingat kat aku masa mkn tu??

nanonano said...

hahha licin tomyam tu kene hirup ekk
tu mmg betul2 kaw la smpai xtggl setitis pun sisa..heheh

eLLy said...

Reena, klu aku teringat kat kak Jah mesti la aku ingat kat ko sekali ;P

Tapi masa nak oder je la .. bila makanan dah sampai.. langsung aku tak ingat ;p

eLLy said...

Nano, Tom yum dia memang betul2 kawww
memang betul2 horrrliawww ..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kekekekekkeke clurst ok jawapan cik mat..terkesima tengok,..

shidah said...

wah..sedapnya lauk2 tue kak....lapar nie..hehehe

sW33tdARLiNG said...

mmg gila kuasa blog ni tauuu!! aku pun selalu terpengaruh

eLLy said...

Eida, hehhehe aka pun terkesima dia hirup camtu kat tempat public ;p


Shida, sedap memang sedap .. yummyy


Amy, memang sangat berkuasa kan ..
aku klu bab makan memang selalu terpengaruh :)

azzey said...

Ada gak terbaca kat blog dia hari tu.....:)

wahida said...

kan aku dah ckp...sedap kan? hehehe....mmg tak nyesal punya makan kat situ...


bukan main lagi ur luv...mmg tanda sedap sgt la tu...

Santai best! ABC dia pun best!!

blog mmg besar pengaruh kan...aku setuju!!

eLLy said...

Hai azzey, bila dah baca terus terpengaruh ;p

eLLy said...

Wahida, okey okey bila free nanti aku gi oder ABC pulak ;p

mummysyafie said...

berselera nya hubby ko yang..sampai menghirup...hihih..baru puas hati kan

Redbloodsnow said...

MELIOR TGK! HUHU

eLLy said...

Nor, mcm aku ckp kat Eida tadi la, Aku terkesima bila tengok dia hirup camtu kat tempat public ;p

eLLy said...

Zie, sedap dik .. perghhh

rasp said...

sib baik kan ada blog...
kalo dak takde chance nak hirup sampai gitu :D

eLLy said...

Rasp, hehehhee betulx3 bukan senang nak dapat hirup camtu ;p

-oP_ida- said...

tudiaa punyaa sedap..sampai HIROPP lah..hahahahahhahaha

eLLy said...

opida, betul betul horrrliowww ..

akubiomed said...

Aduhai, hirup gitu sahaja :-)

eLLy said...

Akubiomed, hahhahaha sedap bro.. habis licin dihirupnye