Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, April 11, 2011

The Lucky Lucky

Aaaaaku bukanlah superman .. Aaaaaku juga bisa nagis .. nagis?
No no no i nak senyum dan bergelak ketawa ;) lalalallala

Ari jumaat lepas, kat opis MyLuv ade buat event ape ntah ala2 mcm makan malam gitu..
tak kisah la tapi dorang dapat door gift tau .. nak tau dorang dapat apa?

Door gift nye ialah ....
jeng 
jeng 
jeng

*****
****
***
**
*
Hamper !!!

Koko krunch, Honey star
Milo satu tin sedang, 4 kotak air milo
2 tin Nescafe, 1 maggi cup, swet cili sos
2pct maggi

Hoye hoye makin bertambah stcok makanan kat umah.

Lagi satu masa lucky draw MyLuv dapat percutian di Johor !! huhuhu i like
Hotel ape ntah tak ingat dah Kulai Sprig kot



8 comments:

NM02 said...

nok, kasi aku megi sebungkus, nes tin tu, milo kotak dan bakul merah tu... anto kat opis aku ye...

kau kan dah ada penginapan tu.. ahaksss

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

best gila ok...lucky draw cuti2 nie...huhuhu ada xtra dak?? keekekekekeke...

Dee said...

bestnya..dpt hamper ngan hadiah bercuti lagi..

eLLy said...

Reena, okey siap! bila nak dtg collect?

Eida, hehehe boleh di pertimbangkan ;)

Dee, best kan kan kan .. aku la yg paling happy ;p

rasp said...

wuhuuuuu syioknya....mmg rezki tu beb! sharing is caring...so apa u mau share dgn i hehehehe

mummysyafie said...

wah..best nya...double celebration plak tu

eLLy said...

Rasp, nak share boleh .. tapi contest dah join ke belum?

eLLy said...

Nor, bila nak belanja aku double chesee burger ;p