Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, June 14, 2011

eEeehaaa .. koboi ke?

Good afternoon semua .. sory arinie lambat cikit bersiaran langsung..

Sebelum eLLy citer pasal xtiviti ari ahad, meh cini nak cite cikit pasal xtiviti ari khamis.
klu uolls ingat ari khamis lepas adelah bday eve MyLuv..
tapi bukan nak cite pasal bday eve, ini nak cite pasal eEeehaa

Hari khamis yg lepas sport club kat tempat eLLy berkerja ni menganjurkan
"Ladies karaoke nite" bertemakan "Koboi girls" eEeehaa !!!
semua yg hadir dah semestinye perempuan sahajo ..

Tengok semua pompuan.. 80% pakai baju koboi :)
Bagus2 mengikut tema .. AJK jer yg  tak berapa nak ikut tema =)

Walaupun bertemakan koboi, lagu dangdut tetap tak lepas ;)

antara minah2 koboi yg hadir,
Alamak perut tak berapa nak cover ;)

amacam klu posing camni ..bumper baik punye ..
apeee tak cukup koboi?
jap ye
jap
japp
jappp

*****
****
***
**
*
eEeeeHaaaa... 
Mak pegang pistol nok !! beng beng..fuhh

.

13 comments:

mummysyafie said...

terkejut ai tengok banyak koboi lady. hihihi...meriah nokss..

rATu kEBaYA said...

pergh.. meriah karok ye..

eLLy said...

Nor,Aisyah :
Ramai koboi girls yg menghadirkan diri .. meriah noks ;p

Ciklinn said...

wahh ramai tu koboi2 yg gojes.... akak sila hapdet dgn pantas aktiviti ahad...... saya sgt jeles sbb tak dpt nak join.. huhuh

ct shah said...

wah,takut saya tgk pistol tu.mak pitam!:p

eLLy said...

Cik Lin, adus camo nak update dng pantas coz dorang belum Tag gambar lagi :(

Ct Shah, hahahha itu belum kena tembak lagi tu ;)

rasp said...

jgn tembat seth mat u tauuuuu...

eLLy said...

Rasp, hahahhaa insyallah ;p

IxoR@ said...

amboi kak koboi...!!!!!

hehehehe...

lagenda said...

koboi dah vogue dah tu, kudanya mana elly? Terlopeh ka?

sW33tdARLiNG said...

awat tak habaq, kalau tak aku kasi pinjam senapang zulfan

eLLy said...

ixora, yeszaaa koboi gitu ;p


Mak, kuda ku lari .. coz dia dah tak berapa gagah nak bawak sy yg montel nie ;)


Amy, hahaahha aku pinjam pistol anak kawan aku ;D

akubiomed said...

Sayangnya Elly tidak mengenakan outfit koboi